Connect with us

Revistateo.ro

Tipuri de ROȘU pentru a fi MEREU LA MODĂ de Crăciun

Stiri

Tipuri de ROȘU pentru a fi MEREU LA MODĂ de Crăciun

Nu o putem nega: roșul este culoarea care ne încântă cel mai mult în perioada sărbătorilor de iarnă! Sunt însă și alte culori care pot deveni fashion, precum verdele kaki sau bordo ori culorile pastel deschis, dar roșul rămâne roșu indiferent de tendințele în modă dintr-un anumit an.

ROȘU PASIUNE
Acest tip de roșu este indicat pentru buze, fuste sau rochii de Crăciun și chiar pentru lacul de unghii (deși aici părerile sunt împărțite). Este practic culoarea Crăciunului, roșul pe care îl vedem la Moș Crăciun sau în reclamele de la Coca Cola. Există păreri care spun că un roșu aprins este deja demodat și ar trebui îndulcit chiar dacă este Crăciunul, însă cele mai multe femei știu că roșul merge de fiecare dată în contrast cu zăpada de afară și nu greșesc deloc!

CITEȘTE ȘI: 6 ALIMENTE PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS

ROȘU CARAMEL
Acest tip de roșu este indicat în special pentru botine și alte accesorii (brățări, perle la gât, agrafe etc). Este un roșu care vine în consonanță perfect cu vatra mamei și focul din casă.

Tipuri de rosu pentru a fi mereu la moda de Craciun1

ROȘU FAD sau ROȘU BORDO
Fustele roșu fad pot fi la modă dacă au ca și completare o bluză tradițional românească sau un tricou simplu prelucrat manual. Roșu bordo vine bine întotdeauna atunci când îți achiziționezi o geacă de piele.

Tipuri de rosu pentru a fi mereu la moda de Craciun3

ROȘU ROZALIU
Gențile roșu spre roz sunt ideale în această epocă de sărbători, mai ales atunci când ai treburi în oraș sau faci cumpărături la mall.
Tipuri de rosu pentru a fi mereu la moda de Craciun2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top