Connect with us

Revistateo.ro

Toate creațiile lui Jean Paul Gaulthier vor fi prezentate într-o gală anti-SIDA

Stiri

Toate creațiile lui Jean Paul Gaulthier vor fi prezentate într-o gală anti-SIDA

Jean Paul Gaulthier va defila pe pasarela de la Life Ball în luna mai, în Viena, eveniment fashion dedicat luptei împotriva SIDA. Gala Life Ball va prezenta cele mai fastuoase rochii create de designerul francez în cei 40 de ani de carieră în industria modei.

Jean Paul Gaulthier a creat articole vestimentare purtate de mai multe vedete de-a lungul timpului, dintre care le remarcăm pe Madonna, Kylie Minogue sau Beyonce. Jean Paul Gaulthier are 62 de ani și de 40 de ani creează ținute spectaculoase, care fac istorie, fiind în aceeași linie de profesioniști cu Galliano, Paco Rabanne sau Vivienne Westwood.

CITEȘTE ȘI: VEDETELE CU CEL MAI MARE COEFICIENT INTELECTUAL

Showul de la Life Ball din acest an va fi inspirat din „secesiunea vieneză”, iar culoarea predominantă va fi auriul. Vor exista defilări excentrice, ba chiar ostentative, dar pline de glamour. La evenimentul de la Viena va participa și Charlie Theron, invitată de marcă anul acesta.

Gala Life Ball este cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru bolnavii de SIDA din Europa, spectacol de modă și frumusețe care are menirea de a-i face pe oameni să conștientizeze gravitatea acestei afecțiuni și care este lupta pe care pacienții o duc zi de zi cu boala. Evenimentul este organizat în fiecare an de AIDS LIFE, o societate non-profit care s-a născut în anul 1992.

1 Comment

1 Comment

  1. Olteanu Oana

    2015-03-07T16:23:31+02:00 at 2015-03-07T16:23:31+02:00

    Anul este 1986

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top