Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Tocmai s-a anunțat! E vorba despre Regele nostru. De-acum, misterul se adâncește!

Se pare că românii nu îl vor mai vedea pe regele Mihai. Alain Morvan, fotograful Casei Majestății Sale Regelui din Elveția a spus că fotografia făcută la 24 ianuarie 2016 este ultima cu Regele.

Nu se vor mai publica poze cu Regele Mihai

Explicația pentru care Casa Regală nu va mai publica poze cu Regele Mihai a venit imediat după anunțarea deciziei. În viziunea monarhică, Suveranul reprezintă Națiunea, iar Națiunea nu poate fi văzută suferindă în persoana Suveranului.

Majestatea Sa a primit o serie de vizite, iar cei care l-au vizitat asigură că starea Regelui este echilibrată, dar fragilă.

Regele a primit, în octombrie 2016, vizita primarului Chişinăului, Dorin Chirtoacă, iar, la 10 mai 2017, vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția, la reședința sa privată din Elveția. Acesta a afirmat: „Vă asigur că Regele Mihai se simte foarte bine, în ciuda vârstei sale”, mai informează sursa citată.

CITESTE SI: Casa Regală, anunț trist despre Regele Mihai. S-a aflat în această dimineață

Informația dată de fotograful Morvan trezește și mai multe suspiciuni. Există mulți români care cred că Regele Mihai I ar fi murit de ceva timp, iar Casa Regală ascunde acest lucru.

1 Comment

1 Comment

  1. Paulenachescu

    2017-08-29T18:32:19+03:00 at 2017-08-29T18:32:19+03:00

    Ias decerna titlul de cel mai bun om de pe pamant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top