Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Tom Hanks vorbeste despre sotia sa si lupta impotriva CANCERULUI

Tom Hanks formeaza un cuplu cu Rita Wilson din 1988, avand doi fii impreuna – Chester si Truman Theodore. La inceputul lunii aprilie, sotia sa a declarat ca a fost diagnosticata cu CANCER. Dupa ce i-a fost alaturi in aceasta perioada grea, actorul s-a deschis in sfarsit in fata fanilor sai, si a vorbit despre ce a insemnat boala pentru el.

„Stim cu totii foarte bine ce criza inseamna aceasta boala pentru orice familie. Apare din senin si orice altceva din jurul tau se opreste. Trebuie sa te opresti, trebuie sa dai atentie acestei boli, sa ai grija de cel care sufera”, a declarat actorul.

„Desi a facut publica boala abia in luna aprilie, noi stim din Decembrie. Asta a insemnat un Craciun si o petrecere de Anul Nou foarte diferite fata de cele pe care le petreceam pana atunci. Si iata, un an mai tarziu, ma pot bucura ca sotia mea nu mai este bolnava de cancer„, a adaugat Hanks.

Actorul este recunoscator pentru situatia financiara de care dispune, fara de care nu ar fi fost posibila vindecarea sotiei sale.

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

CITESTE SI: Din sala de asteptare: MARTURIA EMOTIONANTA a unei femei cu cancer mamar

„Eu si Rita suntem norocosi pentru ca ne-am permis cel mai bun tratament din lume. Am stiut pe loc ca asta este o binecuvantare, dar in timp ce toate se derulau in jurul meu, nu puteam decat sa ma plec in fata curajului sotiei mele”, a povestit Tom Hanks, vizibil emotionat.

Rita Wilson a fost diagnosticata cu cancer mamar dupa ce a cerut o a doua interpretare a rezultatelor mamografiei sale anuale. Desi prima interpretare nu arata nicio forma de cancer, in urma celei de-a doua interpretari, un al doilea doctor a gasit un carcinom lobular invaziv. Actrita a decis sa fie supusa unei masectomii duble, si astfel a reusit sa invinga boala, declarand ca se simte binecuvantata sa aiba o familie atat de iubitoare care i-a fost alaturi in aceasta perioada extrem de dificila.

„Va impartasesc aceste lucruri pentru ca vreau sa transmit celorlalte femei ca o a doua opinie este critica pentru sanatatea lor. Nu ai nimic de pierdut daca ambele opinii sunt identice in cazurile fericite si ai totul de castigat daca primul diagnostic nu depisteaza ceva grav. Aceste lucruri se intampla in viata reala. Diagnosticarea bolii in stadii incipiente este cheia supravietuirii”, a precizat Rita Wilson.

„Cel mai important lucru este ca Rita se simte bine acum”, a concluzionat actorul.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top