Connect with us

Revistateo.ro

TOP 3 HOROSCOP. Zodiile care traiesc fiecare clipa cu intensitate

Astro-FUN

TOP 3 HOROSCOP. Zodiile care traiesc fiecare clipa cu intensitate

Iti prezentam topul zodiilor care stiu sa isi traiasca viata la maxim, acele zodii care inlatura cu usurinta gandurile negative si pasesc mai departe cu multa incredere in propriile forte.

LOCUL 3: SAGETATORUL (22 NOIEMBRIE – 22 DECEMBRIE)
Sagetatorii sunt caracterizati prin aplecarea spre aventura si senzatii tari, zodii extrem de optimiste si gata oricand de un nou drum plin de peripetii. Sagetatorii se plictisesc de moarte daca stau locului o singura secunda, fapt pentru care de fiecare data isi gasesc ceva de lucru. Desi trec prin multe greutati, sagetatorii reusesc in final sa vada partea plina a paharului.

CITESTE SICELE MAI CREATIVE ZODII

LOCUL 2: GEMENII (21 MAI – 21 IUNIE)
S-au nascut cu talentul de comunicatori, fapt pentru care nu ezita nicio clipa sa isi faca prieteni, sa cunoasca povesti noi de viata si sa fie gata sa invete ceva de fiecare data. Adora sa calatoreasca si sa descopere culturi noi, reusesc sa extraga aspectele pozitive din fiecare moment al vietii. Gemenii se afla sub protectia solara, fiind extrem de solari.

LOCUL 1: BERBECUL (20 MARTIE – 20 APRILIE)

Berbecul este cea mai ambitioasa zodie: capoasa si luptatoare pentru tot ceea ce isi doreste. Persoanele nascute in zodia Berbec adora miscarea, fapt pentru care o sa le vedem mereu facand sport, ceea ce este sanatos. Berbecii sunt tipul de persoane care dau totul la locul de munca dar de asemenea se daruiesc in totalitate si distractiei. Acestia prefera sa fie mereu provocati decat sa se plictiseasca.

1 Comment

1 Comment

  1. AUREL...

    2016-03-26T16:37:59+02:00 at 2016-03-26T16:37:59+02:00

    Atentie , zodia Berbec incepe pe21 martie nu pe 20

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top