Connect with us

Revistateo.ro

amor

Stiri

Top 3 zodii alături de care ai parte de cele mai proaste partide de amor

Atunci când vine vorba despre amor sau sex, alături de aceste zodii vei avea parte de cele mai proaste experiențe în pat.

Dacă îți dorești să ai parte de partide de amor extraordinare în dormitor, atunci trebuie să știi că alături de aceste zodii nu vei avea parte de experiențe prea plăcute atunci când vine vorba de sex.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE FAC SCANDAL DIN ORICE 

1. Geamănul. Este, de cele mai multe ori, genul de zodie cu două fețe. Iar asta se aplică inclusiv în pat. Dacă inițial ți se pare o persoană inocentă și extrem de atentă, s-ar putea să constați că se inspiră cam des din filmele destinate adulților, astfel că va veni cu scenarii care te vor speria. Desigur, asta dacă nu îți place să te costumezi în asistentă medicală sau în polițist, după caz.

2. Racul. Parte proastă cu nativii din zodia racului este că toți au o latură sensibilă din care nu-i vei putea scoate sub nicio formă. Dacă la început te poate cuceri cu tandrețea și romantismul său, după ceva timp te va enerva teribil, mai ales dacă ești o fire vulcanică, ce se plictisește repede. Racul are tendința să fie exagerat de atent și de romantic chiar și în momentele în care partenerul vrea mai multă acțiune.

3. Pești. Nativul zodiei trăiește preludiul mai presus de plăcerea în sine. Lungul drum către destinația finală s-ar putea să plictisească pe unii, dornici de mai multă pasiune și amor. Nu este de evitat, însă s-ar putea ca a doua oară să te gândești de două ori înainte de a te arunca în patul lui.

Sursa foto: lifehack.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top