Connect with us

Revistateo.ro

TOP 3 ZODII care se gândesc mereu la BANI

Stiri

TOP 3 ZODII care se gândesc mereu la BANI

TOP 3 ZODII CARE SE GÂNDESC MEREU LA BANI:

LOCUL 3: CAPRICORN
Capricornul tace și face… bani. Nu este un om al ideilor extrem de strălucite despre cum să produci bani în trei mișcări și doi timpi, dar sunt extrem de devodați muncii lor și le place să facă bani cinstit. Capricornul se gândește la bani luând în calcul mai mult nevoile imediate decât anumite capricii. Capricornul este de obicei omul cu banii din familie: acesta administrează perfect casa și știe mereu cât costă pâinea și întreținerea și mai ales cum se pot economisi bani mai mulți în treburile casnice.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE SE GÂNDESC MEREU LA SEX

LOCUL 2: PEȘTI
Peștii stau toată ziua și se gândesc cum să facă bani mai repede și mai mulți. Aceștia nu se pot sătura de bani, și nu că ar avea neapărat nevoie de ei, pur și simplu le place să trăiască adrenalina obținerii banilor pe căi cât mai rapide. Există situații în care nativii Pești pot recurge la metode mai puțin legale de a obține bani și asta doar pentru a-și satisface mofturile. Peștilor le place să trăiască în lux și nu suportă o viață fără confort, fapt pentru care banul reprezintă un element indispensabil în viața lor de zi cu zi.

LOCUL 1: SCORPION
Cei care se gândesc cel mai mult la bani sunt Scorpionii. Aceștia, spre deosebire de toate celelalte 11 semne zodiacale, au metode ingenioase de a face bani. Scorpionii au idei strălucitoare de afaceri și toată lumea îi copiază ulterior, deoarece businessul brevetat de ei se dovedește a fi de succes. Scorpionul are și un defect când vine vorba de bani: se gândește prea mult la cum să îi facă, calculând toate variabilele și modalitățile prin care riscă să piardă chiar și un cent. Dacă o afacere aduce o pierdere nesemnificativă, Scorpionul nu se mai ține de ea. Este adeptul conceptului „Totul sau nimic”.

1 Comment

1 Comment

  1. Ionut Susca

    2015-01-29T23:25:08+02:00 at 2015-01-29T23:25:08+02:00

    Chiar aveti dreptate. Sunt scorpion si sunt total de acord….vad numai verzisori in fata ochilor ;:) orice as face nu as putea face la fel de bine ca si atunci cand sunt platit 🙂 ma gandesc foarte mult la bani la cum i-as putea folosi….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top