Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii cu care relația de iubire e un balamuc

Atențiune, atențiune! Gândește-te bine când te pui la drum cu un partener care aparține unuia din semnele zodiacale de mai jos. Viața ta va deveni un montagne russe.

Top 3 zodii cu care relația de iubire e un balamuc:

LOCUL 3: GEMENI

Niciodată nu vei afla secretul de a-i face pe plac nativului născut în zodia Gemeni și asta deoarece acesta se va schimba de la un minut la altul mereu. E greu să afli ce se află în mintea, darămite în sufletul acestui semn zodiacal. Gemenii iubesc cu patos însă nu arată. Relația de amor cu aceștia poate deveni un adevărat balamuc, mai ales când acești nativi doresc să își pună în aplicare cele mai ciudate fantezii sexuale.

CITEȘTE ȘI: ÎN CE AN TE-AI NĂSCUT? VEZI CE DESTIN VEI AVEA, CONFORM HOROSCOPULUI ORIENTAL!
LOCUL 2: FECIOARĂ

Dacă Geamănul poate fi considerat dificil, Fecioara este uneori de-a dreptul insuportabilă în cuplu și te face să te simți la propriu la balamuc. Are prea multe pretenții, prea multe toane și uneori dă senzație de răutate gratuită și de răceală. În realitate, aceste semne zodiacale se plictisesc teribil de tare și încearcă să spargă monotonia adoptând tactici care pot enerva. În final, Fecioarele revin la comportamentul lor normal și își recunosc ciudățeniile, dacă este necesar.

LOCUL 1: SCORPION

balamuc 3

Ține-te bine! Vin curbe și prăpastii periculoase! Trebuie să te pregătești cu șervețelele mereu la tine din cel puțin două motive: ba vei plânge, ba vei râde cu lacrimi din cauza Scorpionului. Fii de asemenea conștient că acest nativ va dori exclusivitate mie la mie (100% e prea puțin pentru ei) și dacă nu ești dispus să dansezi după cum cântă, îți va pune coarnele.

Sursa foto: vectorfree.com, hdwpics.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top