Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii cu un destin crunt

Nu toata lumea are un drum usor atunci cand vrea sa isi atinga un tel. Exista persoane greu incercate din toate punctele de vedere, iar asta nu este neaparat o problema pentru ca numai in acest fel reusesc sa invete lucrurile esentiale despre viata.

Vezi care sunt zodiile cu un destin crunt!

LOCUL 3: FECIOARA

Pierzi din atentie lucruri care roiesc in jurul tau tocmai datorita concentrarii tale exagerate fata de anumite aspecte. Esti un perfectionist innascut si faci tot posibilul ca lucrurile sa iasa ca la carte. Risti sa pierzi oameni importanti din viata ta din cauza orgoliului lor de a te face sa te schimbi.

Esti fixist si patimas si din cauza asta ai mult de suferit. Iti plac oamenii superificiali si ai capacitatea sa ii intelegi deoarece empatizezi usor cu toata lumea, iar cand asta nu se intampla si fata de tine esti extrem de dezamagit si te doare cumplit.

CITESTE SI: Top 3 zodii care se indragostesc la prima vedere

CITESTE SI: Top 3 zodii de barbati care stiu cum sa atinga o femeie

LOCUL 2: VARSATOR

Esti un om imprevizibil si iti place sa te inchizi in lumea ta. Cand deschisi usa universului tau si descoperi realitatea din jur, ai probleme foarte mari de adaptare. Poti deveni impulsiv atunci cand te revolti asupra celor care nu iti inteleg deloc felul de a fi.

Ai anumite idei fixe, cu toate ca iti dezvolti latura artistica in mod permanent. Te consideri nedreptatit si suferi foarte mult mai ales atunci cand ideile tale sunt privite ori prea fanteziste ori exagerat de idealiste.

LOCUL 1: PESTI

Esti cel mai sensibil semn zodiacal. Traiesti cu intensitate fiecare clipa a vietii si ai tendinta de a te dedica celor din jurul tau inainte sa te preocupi de tine, de modul in care trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult pentru a evita durerile sufletesti.

Iti este foarte greu, uneori imposibil chiar, sa iti asumi anumite greseli pentru ca stii ca esti bine intentionat si astepti intotdeauna sa fii apreciat chiar daca uneori, din oboseala sau neatentie, iti scapa din vedere anumite lucruri.

Sursa foto: Shutterstcok

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top