Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii isterice la locul de muncă

Top 3 zodii isterice la locul de muncă:

LOCUL 3: BERBEC
Pentru Berbec este valabilă expresia „Unde dai și unde crapă”. Oricât de frumos ar fi atenționat, acest nativ se înflăcărează foarte repede și recurge la jigniri și la gesturi violente, în special atunci când gesticulează excesiv. Berbecului nu îi place să îi fie atrasă atenția în public, acesta fiind practic motivul pentru care reacționează urât chiar dacă șeful sau colegul de muncă o face spre binele său.

CITEȘTE ȘI: CUM REACȚIONEAZĂ ZODIILE CÂND PLÂNGE CINEVA
LOCUL 2: SCORPION
Scorpionul are o isterie tăcută, la început. Mai exact, nu își manifestă furia din prima ci o lasă să se coacă în interior până când obține toate informațiile necesare pentru a putea ataca cu argumente. Scorpionul nu acceptă munca în echipă decât cu condiția ca echipa să i se supună sau să accepte în special ideile sale. Acest nativ este mai degrabă un colecționar de momente neplăcute din cauza felului în care se remarcă decât un împăcuitor sau un vizionar privind munca sau domeniul în care activează.

LOCUL 1: SĂGETĂTOR
Săgetătorul poate țipa și înjura la nervi, mai ales atunci când are senzația că îi este subminată autoritatea. De cele mai multe ori, acesta nu este capabil de empatie dirijând în stânga și în dreapta în momentele în care furia îi cuprinde mințile. În mod normal, dacă este calm, Săgetătorul este capabil de dialog și chiar poate intra în pielea celuilalt, pentru a-l putea ajuta. Atunci când îi merge bine, uită de prieteni și de colegii de muncă, dar dacă merge ceva prost în viața lui, își varsă frustrările și neîmplinirile inclusiv pe colegii de echipă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top