Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 alimente care duc la apariția celulitei

Stiri

Top 4 alimente care duc la apariția celulitei

Top 4 alimente care duc la apariția celulitei:

4. CAFEINA
S-ar putea să fii contrariată de prezența cafeinei în clasamentul alimentelor care produc celulită, asta deoarece se știe că zațul de cafea este introdus în multe produse cosmetice care tratează celulita. Există însă o diferență între cafeaua ingerată de organism și zațul de cafea aplicat la nivelul pielii. Cafeina formează grăsimea care se depune în zonele nedorite, acționând din interior spre exterior, invers decât zațul de cafea care atenuează imperfecțiunile pielii.

3. SAREA
Când consumi prea mult sodiu, organismul tău se confruntă cu ceea ce se cunoaște sub denumirea de retenție de apă. Sarea te va face să consumi mai multe lichide (nu neapărat apă), iar acest lucru va face celulita mai evidentă.

CITEȘTE ȘI: JOS CELULITA ÎN DOAR 8 MINUTE

2. ZAHĂRUL
Nu doar că se transformă în grăsime ci provoacă glicația. Glicația este un proces metabolic care face colagenul mai dur iar pielea își pierde fermitatea și se facilitează instalarea pielii de coajă de portocală.

1. GRĂSIMILE SATURATE
Trebuie să consumi și astfel de alimente, dar în cantități mici recomandate de medic. Grăsimile saturate ajută la metabolizarea anumitor vitamine, precum vitamina E, însă nu trebuie abuzat de consumul acestora. Grăsimile saturate fac loc pentru radicalii liberi, care odată multiplicați provoacă o slăbire a fibrei care susține pielea.

Alimentele care combat celulita:
ANANASUL – Are proprietăți anti-inflamatoare și este cunoscut ca aliment foarte diuretic
CEAIUL VERDE – Activează combustia de grăsimi care nu se mai bagă în vasele de sânge
ALIMENTELE CU OMEGA 3 – Peștele, de pildă, este eficient în combaterea celulitei. Acizii grași Omega 3 intervin în oxidarea lipidică și termogeneză, care influențează apariția celulitei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top