Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Top 4 lucruri pe care iubitul tau le face in secret

Au si barbatii micile lor secrete. Noi insa le-am aflat si ti le spunem si tie. Vezi ce lucruri face iubitul tau pe ascuns!

TOP 4 LUCRURI PE CARE IUBITUL TAU LE FACE IN SECRET:

1. CAUTA POZE INDECENTE CU VEDETE PE GOOGLE

Sigur are vreo artista preferata, vreun fotomodel sau vreo sportiva dupa care este topit. Sa nu te mire daca gasesti in istoricul lui de cautari poze cu acele vedete feminine cat mai nud posibil. Curiozitatea barbatului nu poate fi oprita.

2. SE ADMIRA IN STILUL ‘ELICOPTERULUI’ IN OGLINDA

Atunci cand nu esti in preajma lui, latura sa perversa iese la iveala. Iubitul tau este destul de kinky si daca ai impresia ca e doar un mielusel s-ar putea sa il supraestimezi.

CITESTE SI: 5 semne ca iubitul tau ar putea fi PSIHOPAT!

CITESTE SI: 7 lucruri pe care iubitul le observa la chipul tau si nici nu iti dai seama

Peste 50% dintre barbati, conform unui studiu canadian, adora sa se admire in oglinda si multi dintre ei isi concentreaza atentia asupra organului genital pe care il flutura ca niste pustani de liceu indiferent de varsta.

3. VORBESTE DESPRE TINE

Da. Asa cum si tu vorbesti despre el. Poate ca nu iti convine sa afli aceasta informatie, insa fii convinsa ca daca sunteti de mult timp impreuna nu face altceva decat sa marturiseasca experientele sexuale minunate cu tine. Barbatii au nevoie sa se laude cu iubitele lor.

4. SE GANDESTE LA UN MENAGE A TROIS CU PRIETENA TA SEXY

Te intrebi de ce ii sclipesc ochii in momentul in care va vedeti impreuna cu prietena ta cea mai sexy? Asta inseamna ca si-ar dori foarte tare sa o cunoasca ceva mai bine, dar la aceasta intalnire de cunoastere… in profunzime sa fii prezenta si tu.

Sa lasam ipocrizia deoparte si sa recunoastem! Foarte des ni se intampla sa ne atraga prietenul sau prietena partenerului de viata. Asta nu inseamna nici ca suntem infideli, nici ca suntem nepasatori. Este ceva natural si omenesc ce li se intampla tuturor.

Acestea sunt cele 4 lucruri pe care le ascund barbatii de iubitele lor. Unele dintre ele sunt cunoscute de femei, desi acestia le neaga cu vehementa. Niciunul din aceste secrete nu afecteaza, insa, bunul mers al relatiei. Sunt lucruri normale care li se intampla oricui, pana la urma.

Sursa foto: stamsr4.wikia.com

1 Comment

1 Comment

  1. Ershe Ver

    2016-01-20T10:59:32+02:00 at 2016-01-20T10:59:32+02:00

    Sigur toți facem toate cele de mai sus! Dacă se poate, chiar toate-odată! Uite-așa se pirnesc discuții în cuplu..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top