Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii avantajate de Luna Plina in Taur

In noaptea aceasta va avea loc fenomenul de Luna Plina, de data aceasta in zodia Taur. Iata care sunt zodiile avantajate de acest eveniment.

TOP 4 ZODII AVANTAJATE DE LUNA PLINA IN TAUR:

LOCUL 4: SCORPION

Scorpionul primeste o liniste inexplicabila din partea astrelor. Acestia nu isi mai fac griji pentru lucrurile care pana mai ieri ii vulnerabilizau.

Acest nativ va renunta inclusiv la conflictele pe care le-a inceput in urma cu ceva timp mizand pe cartea diplomatiei. Intelegatorul Scorpion, un personaj nou in zodiac, va deveni lider de opinie in scurt timp, pentru inceput, in cercul sau de prieteni.

CITESTE SI: Top 4 zodii care HABAR N-AU SA FACA SEX

CITESTE SI: Conjunctie Venus, Marte si Jupiter pe 28 octombrie. CE ZODII PRIMESC BANI MULTI

LOCUL 3: VARSATOR

Varsatorul face ce face si este mereu avantajat de fenomenele de luna plina. Luna Plina in Taur ii aduce succese in Casa Banilor.

Acesta va recupera o parte din datoriile pe care le credea pierdute si va investi intr-un proiect ce pare promitator, cel putin pe hartie. Varsatorul va reusi sa atinga un mic succes si pe plan amoros, reusind sa aplaneze lucrurile in cuplu.

LOCUL 2: RAC

Nativul Rac este mereu avantajat de fenomenul de luna plina. Acesta isi gaseste calmul si echilibrul incepand cu aceasta seara si pariaza pe noi proiecte fata de care in trecut era destul de reticent.

Racul trebuie sa tina cont ca pentru realizarea lucrurilor pe care doreste sa le implementeze va avea nevoie de aliati cel putin la fel de seriosi si dedicati ca el. Nu trebuie sa se multumeasca cu o simpla companie ci va avea nevoie de o persoana creativa si menita sa colaboreze dupa schema pusa in fata de el.

LOCUL 1: TAUR

Avand in vedere ca este Luna Plina in Taur, acesta este nativul cel mai avantajat de fenomenul astronomic care va avea loc in aceasta noapte.

Taurul primeste forta sa treaca peste orice obstacol, inclusiv peste micile probleme de sanatate intervenite in ultimele zile. Va avea mult noroc in relatiile cu cei dragi, iar partenerul de viata va avea ceva mai multa rabdare cu acest semn.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top