Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care aleg alte plăceri decât sexul

Top 4 zodii care aleg alte plăceri decât sexul

După ce ți-am prezentat topul zodiilor care se gândesc numai la sex, a venit momentul să afli care sunt zodiile ce aleg alte plăceri în afară de sex.

LOCUL 4: BERBEC
Berbecul preferă să muncească și să-și vadă crescând rezultatele profitabile cu ochii în loc să piardă vremea căutând plăcere carnală. Berbecul s-ar putea să aleagă să definitiveze un proiect sau chiar să înceapă unul nou, dacă e suficient de interesant încât să înlocuiască sexul.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE SE GÂNDESC MEREU LA BANI

LOCUL 3: VĂRSĂTOR
Vărsătorul preferă să aibă grijă de corpul său, să se relaxeze sau să urmeze diferite tratamente corporale ce sunt în sine o plăcere (ședință de masaj, baie în jacuzzi etc). O tură de alergat în parcul cel mai apropiat va fi în mod sigur alegerea Vărsătorului în fața unei banale partide de amor.

LOCUL 2: BALANȚĂ
Balanțele aleg să călătorească și să-și stimuleze creierul decât să fac sex mereu. Călătoria poate împlini un nativ în Balanță mai mult decât un orgasm. Aceștia adoră să descopere locuri și culturi noi, antrenându-și astfel creierul și dând frâu liber imaginației.

LOCUL 1: RAC
De departe, Racul este semnul zodiacal care va avea tot timpul ceva mai interesant și mai plăcut de făcut în afară de sex. Un meci de fotbal, de baschet, un joc cu prietenii (cărți, Monopoly), în general orice activitate care implică sudoare și latura ludică a unei persoane. Racii sunt firi extrem de sensibile, însă prin joc, această sensibilitate s-ar putea să dispară dacă se concentrează la cum să câștige.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top