Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii care iarta prea multe intr-o relatie

Intr-o relatie de dragoste unul dintre parteneri va inchide tot timpul ochii si va ierta toate greselile celuilalt. Descopera care sunt zodiile care sunt capabile sa ierte pana la satietate.

Top 4 zodii care iarta prea multe intr-o relatie:

1. SAGETATOR

Sagetatorul iarta prea multe din frica de a pierde stabilitatea iluzorie, confortul temporar, facand confuzia intre o viata asezata si una fericita. Nu totul in lume este sa ai un partener care sa fie acolo si care sa te ajute din punct de vedere financiar. Sagetatorul tinde sa inchida ochii din teama de a pune piciorul in prag si a razbate singur in viata.

2. FECIOARA

Cand se indragosteste, acest semn zodiacal este de-a dreptul orbit de tot ceea ce ii face partenerul. Poate indura umilinte ingrozitoare doar pentru ca venereaza persoana de langa ea. Tortura asumata de Fecioara este un paradox avand in vedere ca acest semn zodiacal este unul extrem de rational, trecand prin filtrul gandirii tot ce li se intampla.

CITESTE SI: Top 4 zodii care vor rămâne mereu în inima ta

3. VARSATOR

Acest nativ sufera cumplit atunci cand partenerul nu ii raspunde cu aceleasi sentimente in cele mai importante ocazii. Insa, pentru ca iubeste atat de mult, iarta totul, chiar si acele greseli peste care putina lume ar putea trece.

CITESTE SI: Top 4 zodii care se despart cu greu de fosta iubire

4. PESTI

Mai iertator decat Pestele, putini. Pentru el, o poveste de iubire perfecta este acea in care se sufera mult. Narivul din Pesti nu poate concepe dragostea fara suferinta, si, stiind ca anumite lucruri dintr-o relatie ii face rau, ei merge mai departe. Acestui semn zodiacal ii lipseste de cele mai multe ori amorul propriu deoarece se lasa calcat in picioare ca iarba de langa trotuar.

Sursa foto: fuccha.in

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top