Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care isi vor umple buzunarele in luna noiembrie

ZODII CARE SE IMBOGATESC LUNA VIITOARE. Luna noiembrie va fi una benefica din punct de vedere financiar pentru majoritatea zodiilor, insa doar patru dintre acestea vor putea sa se bucura de portofelul doldora de bani.

Top 4 zodii care isi vor umple buzunarele in luna noiembrie:

LOCUL 4: GEMENI

Vei primi niste datorii mai vechi, imprumuturi de care aproape ca ai uitat. De asemenea, un proiect-surpriza, crezut ingropat, va fi reactivat la finalul lunii, iar asta te va bucura foarte mult.

CITESTE SI: Top 4 zodii care nu vor fi niciodata pregatite pentru o relatie

Iti cumperi haine si noi obiecte de uz casnic. Ai tentatia sa inlocuiesti tot in casa ta, chiar daca unele dintre electrocasnice sunt perfect functionale. Cum apare ceva nou pe piata trebuie sa apara si in locuinta ta.

LOCUL 3: VARSATOR

Nu vei primi bani de la seful tau, ci de la prieteni si rude. La fel ca si nativul Geaman, iti vei recupera o parte din banii pe care i-ai oferit celorlalti.

Iti amintesti de niste bani pe care ii ai in banca si ii scoti pentru nevoi personale. Ai grija cum cheltui banii pe care ii primesti de la persoana iubita. Va stramba din nas daca iti vei cumpara lucruri inutile pentru a-ti satisface mofturile.

TOP 4 ZODII CARE SE IMBOGATESC IN NOIEMBRIE: LOCUL 2: FECIOARA

Munca ta este rasplatita cu varf si indesat. Luna asta esti mai bogat decat in ultimele 6 luni din acest an si asta pentru ca ai avut mult noroc sa cauti acolo unde era cea mai importanta sursa de bani.

Continua sa muncesti si sa vii cu idei inovative pentru ca asta iti va asigura un confort financiar de care ai nevoie pentru a-ti permite toate lucrurile care te fac implinit.

TOP 4 ZODII CARE SE IMBOGATESC IN NOIEMBRIE. LOCUL 1: BERBEC

Ai muncit la foc automat in ultimele luni si te-ai tot intrebat cand va fi randul sa te bucuri de eforturile tale. Se pare ca luna noiembrie iti aduce aceasta bucurie.

Castigurile de care beneficiezi in luna ce vine sunt realizate din munca cinstita, asa ca ai grija cum cheltui fiecare ban, caci e vorba de transpiratia ta, pana la urma.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top