Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii care nu acceptă DELOC criticile

Stiri

Top 4 zodii care nu acceptă DELOC criticile

TOP 4 ZODII CARE NU ACCEPTĂ DELOC CRITICILE:

LOCUL 4: BERBEC
Cu toate că este căpos și îți va închide gura imediat ce îi atragi atenția, Berbecul, spre deosebire de alte semne zodiacale mai sus în top, se vor aduna imediat și vor cere scuze pentru atitudinea lor sfidătoare, gândindu-se la observațiile pe care i le-ai făcut. Berbecul nu este rușinos și poate recunoaște că mai are multe lucruri de învățat, însă ceea ce nu suportă sub nicio formă este să fie criticat de față cu cineva drag.

LOCUL 3: GEMENI
Gemenii nu acceptă criticile de nicio culoare: nici pe cele constructive, nici pe cele instructive. Ba chiar ajung uneori să se victimizeze și să întoarcă critica împotriva celui care o face. În sinea lor, aceștia își dau seama atunci când greșesc și pentru a salva situația nu dau față cu evenimentul ci fug de asumare. Nu de multe ori, după ce primesc mai multe critici, Gemenii nu sunt de găsit ore sau chiar zile bune.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE SE GÂNDESC MEREU LA BANI

LOCUL 2: FECIOARĂ
Să nu te pună Dumnezeu să critici o Fecioară! Critica, hai fie, dar dacă ești și ironic cu ea, te-ai ars! Îți va face zile fripte prin scoaterea în față a tuturor defectelor și punctelor tale sensibile, a tuturor greșelilor și năzbâtiilor pe care le-ai făcut. Fecioara are capacitatea de a scoate omul din sărite până la a-l face să cedeze. Puțină lume a câștigat un război psihologic cu o Fecioară.

LOCUL 1: SCORPION
Cu toate că Fecioarele nu suportă să fie muștruluite, cei care sunt campioni la acest capitol sunt Scorpionii. Spre deosebire de Fecioare, aceștia nu se vor isteriza ci îți vor zâmbi ironic, iar asta chiar te poate enerva mai mult decât o Fecioară care trăncăne toate ziua spunându-și oful. Scorpionii au în cap toate variantele posibile de răspuns atunci când se angrenează într-un conflict, așa că rar îl vei prinde pe picior greșit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top