Connect with us

Revistateo.ro

bani

Astro-FUN

TOP 4 zodii care nu dau BANI cu IMPRUMUT. Care sunt cele mai ZGARCITE ZODII? Leul e in TOP!

Nu toate zodiile sunt bune si generoase, iar unele sunt de-a dreptul ZGARCITE. Vezi daca te numeri printre cei stransi la punga, care nu imprumuta sub nicio forma bani!

Astrologii spun ca zodiile care se incadreaza in casa a doua din horoscop sunt cei mai legati de bunurile materiale, deci viata lor se invarte in jurul banilor. Din acest motiv, nu vor sa ii imparta cu altii si isi fac o mie de griji cand imprumuta ceva cuiva. Greu poti sa obtii o suma de bani de la urmatoarele zodii:

4. Fecioara este atat de ordonata, incat daca isi ia din economii, simte un dezechilibru in viata. Fecioara este strangatoare si, pe cat de mult ii place sa sara in ajutorul oamenilor, pe atat detesta sa imprumute bani. Mai bine o rogi sa iti cumpere rochia pe care ti-o doresti, decat sa ii promiti ca ii dai inapoi banii la finalul lunii. Caci pana vine data scadenta, Fecioara isi va face o gramada de scenarii in care tu nu vei mai restitui datoria.

CITESTE SI: Top 4 zodii care iti spun TE IUBESC doar cand au nevoie de BANI

CITESTE SI: TOP 4 zodii care TE DISTRUG dintr-un cuvant

3. Capricornul este mare iubitor de bani, asa ca nu renunta la ei sub nicio forma. Uraste sa fie intrebat daca imprumuta bani si nu se ofera niciodata sa te ajute, chiar daca risti sa fii dat afara din casa. El considera ca este agoniseala lui, realizata prin munca, iar nimeni nu merita sa se bucure de ea. In plus, Capricornul nu are deloc incredere ca cei din jur i-ar mai da acei bani inapoi.

2. Leul nu iti da bani, pentru ca nu are. Leul nu prea este strangator, caci e mult prea interesat sa isi cumpere haine, accesorii, case si masini scumpe si frumoase. Si chiar daca ar avea bani, Leul va prefera sa ii tina pentru el sau sa mai cumpere ceva, decat sa ii ofere altcuiva. De altfel, daca il rogi sa te duca undeva cu masina sau sa iti mute mobila, e foarte posibil sa te ajute!

CITESTE SI: TOP 3 ZODII care se cred BURICUL PAMANTULUI

CITESTE SI: Uite DE CE NU ITI AJUNG BANII, in functie de zodie

1. Taurul este foarte zgarcit si destul de rautacios. De aceea, nu te va imprumuta. Ii place sa stie ca are mereu bani, ba chiar ii numara cateodata, de frica sa nu se micsoreze sumele. Nu te astepta sa iti sara voluntar in ajutor sau sa iti cumpere ceva, caci vei fi dezamagit. Pentru Taur, aceasta stabilitate pe care i-o ofera banii este extrem de importanta si nu vrea sa renunte la ea.

Sursa foto: theinquirer.netd

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top