Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care se IMBATA repede

Urmatoarele semne zodiacale se ametesc foarte usor de la bautura. Ai grija ce faci daca iesi cu ele in oras si tu tii ceva mai mult la bautura!

Top 4 zodii care se imbata repede:

LOCUL 4: SAGETATOR

Sagetatorul are chef bun si daca nu bea. Din cand in cand, acesta savureaza cate o bautura alcoolica. Problema cu acest nativ este ca se imbata in numai 15 minute de cand a consumat prima bere. Vezi ce faci daca iesi cu el in oras diseara!

LOCUL 3: PESTI

Nu doar ca se imbata repede dar are o limbarita ceva de speriat! Nativul nascut in zodia Pesti incepe sa devina foarte spiritual si dramatic in acelasi timp. Se plange de toate relele din lume si isi face autocritica in mod exagerat. Ei, asa sunt Pestii!

CITESTE SI: Top 4 zodii care fac LUCRURI NECUGETATE din dragoste

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

LOCUL 2: VARSATOR

Nativul Varsator prefera mai degraba sa deguste anumite bauturi decat sa se apuce serios de baut. Se ameteste cu lejeritate mai ales daca se afla in grup mare. Primul lucru pe care il va face aceasta persoana va fi sa doarma. Deci, cu un Varsator iese petrecerea daca nu ii dai alcool!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un fruct din imagine si vezi ce spune despre SEXUALITATEA ta!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ce fel de iubita esti?

LOCUL 1: LEU

La fel ca si Varsatorul, Leul devine extrem de plicitisitor atunci cand bea. Dupa un pahar incepe sa umble in zig-zag si sa se balbaie. Articuleaza cu greu cuvintele dar poate fi mai sincer decat de obicei, iar atunci cand un leu este sincer, e bine sa stai cat mai departe daca nu esti pregatit de anumite adevaruri spinoase.

Sursa foto: mentalhealthy.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top