Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care te manipulează fără să îți dai seama

Îți zâmbește frumos, îți spune lucruri care te deranjează pentru a trezi o reacție în tine sau pur și simplu te folosește pentru un interes necunoscut: vezi care este nativul care te manipulează cel mai bine, dar cine se clasează pe locurile 2, 3 și 4

Top 4 zodii care te manipulează fără să îți dai seama:
LOCUL 4: GEMENI

Cu toate că are de multe ori un aer inocent și îl poți considera naiv, nativul Geamăn manipulează fără să îți dai seama în nicio secundă. Acesta se folosește de capacitatea sa de a socializa cu oricine și de veleitățile de a transmite mesaje (are calități de comunicator) pentru a te convinge de ceva anume, astfel încât îi urmezi calea fără ca el să ți-o ceară.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII PE CARE SĂ LE IEI ÎN SERIOS CÂND SPUN ACESTE LUCRURI

LOCUL 3: BALANȚĂ

Balanțele sunt firi echilibrate și tocmai de aceea nu le-ai bănui că s-ar complica foarte tare cu strategii de manipulare, deși o fac și ele. Și încă foarte bine. Manipularea făcută de Balanță implică multe zâmbete, vorbă bună și lovituri sub centură pe care le sesizezi prea târziu, căci te-a făcut deja!

LOCUL 2: FECIOARĂ

Nativul Fecioară poate deveni uneori insuportabil cu dramele sale însă multe dintre acestea sunt bine calculate pentru a atrage atenția într-o problemă în care nu sunt calculate. Fecioarele pot să o țină pe a lor multă vreme iar insistența cu care își exprimă convingerile te face să dai un pas înapoi și chiar să începi a crede că are dreptate, deși, după cum am mai spus, totul poate fi bine calculat.

LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul te manipulează de dimineața până seara. Scopul lui în viață este acela de a aduna adepți, prieteni, oameni de care să se folosească. Câtă vreme îi faci toate poftele, va fi bun cu tine și vei avea impresia că ai descoperit cel mai minunat om din lume. Acesta folosește tehnici de manipulare dintre cele mai complexe, așa că mare grijă la lucrurile ce par pozitive la prima vedere. S-ar putea să fie chiar invers!

Sursa foto: larevista.ec

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top