Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care te PACALESC la BANI

Urmatoarele semne zodiacale te fraieresc des cand iti pui increderea in ele. Descopera care sunt persoanele care te fac la bani!

TOP 4 ZODII CARE TE PACALESC LA BANI

LOCUL 4: LEU

Leul are un talent foarte mare in a te convinge sa ii dai bani. Doar ca atunci cand este cazul sa ti-i returneze (daca sunt luati cu imprumut) invoca o mie de drame personale si ti se va face mila instantaneu astfel incat te gandesti sa nu ii mai ceri niciodata.

Totul este pur teatru. Leului ii place sa aiba totul din belsug dar nu isi asuma nicio raspundere pentru asta.

LOCUL 3: CAPRICORN

Nativul Capricorn cunoaste toate tacticile prin care fuge de raspunderea financiara. Este extrem de abil in a-i pacali pe ceilalti, reusind sa imbrobodeasca pana si autoritatile fiscale.

CITESTE SI: Top 5 zodii care RAD DE TINE fara NICIO JENA

CITESTE SI: Cum stai cu BANII in OCTOMBRIE, in functie de zodie

Este extrem de talentat la manevrarea banilor si au capacitati uriase de a se organiza cu putin din care fac munti de bani. Cand vine vorba de dat cu subsemnatul, se imbraca in haine blindate si scapa cu lejeritate.

LOCUL 2: PESTI

Nativul Pesti te-ar ajuta el cat te-ar ajuta, dar atunci cand iti cere sa il sprijin si tu, la randul tau, ti-o va cere dublu.

Nu se multumeste cu putin si te poate pacali daca este cazul sa iti dea restul corect daca il trimiti sa iti cumpere ceva de la magazin. Va invoca un motiv pueril: „Lasa ca si eu te-am ajutat, doar nu te zgarcesti de la 10 lei!” Este tipic Pestilor!

LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul este ca o capusa. Iti este cel mai bun prieten, chiar te lauda si te face sa te simti in largul tau doar daca obtine un profit de pe urma ta. Este extrem de abil in a face bani pe seama celorlalti.

Nativul Scorpion te pacaleste la bani printr-o metoda negustoreasca: iti face un serviciu sub pretul pietei, dar iti cere dublu sau chiar triplu.

Analizand topul de mai sus, de ce crezi ca aceste semne zodiacale recurg la astfel de metode cand vine vorba de apropiati sau de simple cunostinte? Ce parere ai despre ce spun astrele despre ele?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top