Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care trebuie sa isi schimbe URGENT comportamentul

Toti oamenii au calitati si defecte insa felul in care le folosesc ne face sa le spunem adesea „STOP!”. Vezi care sunt cele 4 semne zodiacale care trebuie sa isi schimbe complet comportamentul.

Topul zodiilor care trebuie sa isi schimbe urgent purtarea:

LOCUL 4: VARSATOR

Trebuie sa te gandesti si la ceilalti. Egoismul este bun pana la o limita. Esti o persoana care isi foloseste vitalitatea excesiv de mult, iar asta ii poate sufoca pe cei din jur.

Tine cont de diferentele dintre oameni si de felul in care trebuie sa relationezi ca sa nu te priveasca oamenii drept un ciudat. Atunci cand vrei sa iti expui visele si ceri atentia tuturor, fa-o mai inteligent.

LOCUL 3: BERBEC

Esti atat de incapatanat incat toata lumea ar vrea sa arunce cu un pantof catre tine pentru a te pune la respect. Agresivitatea ta verbala si ironiile abrupte nu fac casa buna nici cu cea mai toleranta persoana de pe planeta.

CITESTE SI: TOP 4 zodii cu CAPUL IN NORI! Gemenii se numara printre ele. Vezi de ce!

CITESTE SI: Top 4 zodii de femei care ITI POT FURA IUBITUL

Ai talentul de a-i scoate din sarite pe ceilalti din doua cuvinte sau o simpla grimasa. Nu te mira de ce te evita ceilalti atunci cand comportamentul tau este in permanenta unul ofensiv.

LOCUL 2: SAGETATOR

Esti ca un vulcan. Te aprinzi repede si te stingi la fel de repede iar asta nu iti face bine de loc. Esti una din acele zodii care risca sa faca oricand un infarct deoarece iti incarci foarte mult inima cu stresul din orice.

Ai nevoie de o persoana care sa te tempereze, mai ales atunci cand iti vine sa produci un cutremur cu ajutorul tipetelor tale.

LOCUL 1: CAPRICORN

Esti semnul zodiacal care trebuie sa isi schimbe complet comportamentul. Iti sta gandul prea mult la bani si asta iti poate fura mintile. Faci discriminare intre oameni si crezi cu tarie ca haina il face pe om.

Ceea ce iti lipseste tie, de fapt, este niscaiva insufletire a actiunilor tale. Faci totul foarte robotic si la finalul zilei te gandesti daca ai trait cu adevarat. Banii sunt foarte importanti in viata, dar nu inseamna totul!

zodii - 17092015-3

In concluzie, Capricornul este atat de materialist incat ar avea nevoie de o consiliere pentru a-si trai altfel viata. Exista nenumarate modalitati de imbunatatire a traiului care nu implica neaparat agoniseli inutile la infinit.

Sursa foto: mujeresconstruyendo.com, wikihow.com

1 Comment

1 Comment

  1. curatenie birouri bucuresti

    2015-09-17T16:48:43+03:00 at 2015-09-17T16:48:43+03:00

    perfect adevarat la capricorni 😛

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top