Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care vor avea un ianuarie DEBUSOLANT

Luna ianuarie va fi una extrem de dificila pentru 4 nativi. Acestia vor fi usor debusolati din cauza miscarilor ce vor avea loc in jurul lor.

Top 4 zodii care vor avea un ianuarie debusolant:

LOCUL 4: GEMENI

Anul va incepe cu mici hopuri legate de locul tau de munca. Nu vor exista probleme foarte mari, dar vei avea nevoie de sprijin din partea celor apropiati. Va fi o luna in care, oricat de mult vei incerca sa intelegi comportamentul oamenilor de langa tine, iti va da cu minus.

Vei fi martorul unor scene pe care nu vei dori niciodata sa le mai vezi si iti vei deschide ochii, la final, reusind sa intelegi cat de eronata a fost parerea ta legata de anumite subiecte.\

CITESTE SI: Top 3 zodii de femei perverse in pat

CITESTE SI: Top 3 zodii ce vor avea NOROC in 2016. Ce invidii vor starni in jur

LOCUL 3: VARSATOR

Vei intampina mici dificultati financiare mai ales la mijlocul lunii. Va trebui sa iti reorganizezi bugetul astfel incat sa iti ramana si bani de cheltuiala.

Vei avea ceva probleme cu birocratia in luna ianuarie si vei avea nevoie de sprijinul unui avocat. Trebuie sa iti explice un profesionist tot ce nu intelegi din hartiile pe care va trebui sa le semnezi si sa le predai in timp limita.

LOCUL 2: SAGETATOR

Luna ianuarie va fi una extrem de solicitanta pentru tine. Problemele familiale se inmultesc mai ales din a doua parte e lunii.

Vei fi nevoit sa ii asculti pe toti si va fi extrem de dificil sa iei o decizie intr-un sens sau altul. Toata lumea iti va cere sa ii iei partea, insa tu nu doresti sub nicio forma sa iti faci dusmani, chiar daca ai deja cateva favoritisme. Faptul ca vei fi prins intre ciocan si nicovala te va debusola total.

LOCUL 1: LEU

Cele mai mari cumpene le vei intampina pe taram amoros. Discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata vor fi la ordinea zilei. De asemenea, despartirile si impacarile cu aceeasi persoana s-ar putea sa devina o obisnuinta.

Multe dintre obstacolele puse in calea fericirii voastre vor veni din exterior, motiv pentru care va fi foarte bine sa iti limitezi povestirile in fata prietenilor despre ce se intampla in perechea ta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top