Connect with us

Revistateo.ro

top 4 zodii carora nu le poti spune nu

Stiri

Top 4 zodii cărora nu le poţi spune NU, oricât ai încerca

Top 4 zodii cărora nu le poţi spune NU, oricât ai încerca:

Locul 4 – Gemeni. Aceşti nativi afişează o imagine de persoane inabordabile, astfel că nu le-ai putea spune Nu în veci. Pentru că sunt destul de insistenţi atunci când vor să facă o cucerire, ajungi să te simţi uşor stânjenit de atenţia pe care ţi-o acordă, astfel că nu i-ai putea refuza vreodată. Mai rău este atunci când dispar brusc din peisaj, iar tu te întrebi când au reuşit să te vrăjească în asemenea fel încât să le pici la picioare, chiar dacă nu ţi-ai dorit asta.

RECOMANDARE: TESTUL IUBIRII: În ce oraş te vei îndrăgosti?

Locul 3 – Balanţă. Elegante de fel, Balanţele ştiu că nimeni nu le poate refuza, astfel că nu le este greu să te convingă să faci tot ce vor ele. Cu o personalitate blândă, te vor cuceri dintr-o singură privire, după care te vor copleşi cu atenţia lor. Cum să le spui nu, când te vor face să crezi că nu vei găsi niciodată pe altcineva mai bun decât ele?

Locul 2 – Peşti. Aceşti nativi trec repede la acţiune, odată ce au pus ochii pe cineva. Chiar dacă afişează o imagine misterioasă, Peştii sunt foarte insistenţi şi oricât ai încerca tu să te opui, nu e cale de refuz cu ei. Să vezi când încep să-ţi transmit semnale în contradictoriu şi te bulversează de-a dreptul… Mai poţi spune atunci nu?

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ai o relaţie INDESTRUCTIBILĂ?

Locul 1 – Scorpion. Cei mai cuceritori nativi din tot zodiacul, aceştia ochesc victima, după care aşteaptă să le afle slăbiciunile. Abia apoi trec la următoarea fază, atacul sau cucerirea. Cum vei putea refuza o ieşire la un film de comedie alături de un Scorpion, când ştii că actorul tău preferat joacă în el? Ei bine, alegerea nu a fost una întâmplătoare, căci acest nativ profită de orice situaţie pentru a-şi face loc în inima ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top