Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii cu care poti sa vorbesti despre ce vrei tu

TOP 4 ZODII CU CARE POTI SA VORBESTI DESPRE CE VREI TU. Ce n-am da sa avem prieteni cu care sa putem vorbi despre tot ce ne-am dori? Astfel de oameni sunt foarte rari, insa ei exista. Ei sunt acolo.

TOP 4 ZODII CU CARE POTI SA VORBESTI DESPRE CE VREI TU

LOCUL 4: SAGETATOR

Cu Sagetatorul poti atinge teme sentimentale. Este un bun sfatuitor atunci cand ai probleme in dragoste si face tot posibilul sa iti stergi lacrimile de pe obraz dupa o deceptie amoroasa.

Sagetatorul este alaturi de tine si daca ai o problema sufleteasca pe care iti este greu sa o dezvalui chiar si celor mai apropiati membri ai familiei. Este ca un pansament pentru cele mai profunde dureri sufletesti.

CITESTE SI: Top 5 ZODII NEFERICITE – ce sa faci daca te numeri printre ele

CITESTE SI: Top 3 zodii care iti intra cu bocancii-n suflet

LOCUL 3: FECIOARA

Fecioara are cateva subiecte tabu, dar nu pentru ca ar fi inchisa la minte ori o persoana conservatoare. Motivul real este altul: nu vrea ca anumite teme sa fie tratate cu superficialitate din prima.

De exemplu, Fecioarele sunt reticente la discutii despre aspectul fizic deoarece are un respect deosebit fata de toata lumea, indiferent cum ar arata. Cand vine vorba de perversiuni sexuale si alte fantezii nastrusnice, ea va fi mereu acolo pentru tine.

LOCUL 2: SCORPION

Nativul Scorpion este usor histrionic si va acapara orice discutie, chiar si daca nu se pricepe la ce vorbiti. Este o fire sociabila si foarte entuziasta si se bucura sa poarte conversatii cat mai variate.

Nu se limiteaza mereu la acelasi subiect. Te poate intelege din toate punctele de vedere. La Scorpion poti apela in orice moment dificil al vietii tale.

LOCUL 1: CAPRICORN

Omul cu care poti sa vorbesti despre absolut orice este nascut in zodia Capricorn. Acest nativ este extrem de prietenos si, desi introvertit din fire, atunci cand se deschide iti dai seama ca ai castigat un partener fidel pe viata.

Este omul care te face sa te simti in largul tau, desi la inceput s-ar putea sa iti intinda niste capcane sau sa te supuna unor teste. Pare capos si nesociabil, insa totul tine de felul in care stii sa te apropii de el.

Sursa foto: talkingmats.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top