Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii cu noroc la bani iarna asta

Iarna cad fulgii de zapada, dar si banii, insa doar pentru anumite semne zodiacale. Descopera daca astrele tin la buzunarul tau in cele trei luni friguroase care se anunta.

TOP 4 ZODII CU NOROC LA BANI IARNA ASTA

LOCUL 4: GEMENI

Banii investiti intr-un proiect in care ai crezut doar tu se intorc la tine exact cand nu te astepti. Ai parte de o serie de surprize, iar cadourile nu vor lipsi toata iarna. O persoana speciala s-ar putea sa iti propuna o calatorie intr-o tara unde vremea este mai calduroasa.

Daca refuzi aceasta oferta unica vei avea mari regrete, asa ca ar fi bine sa cantaresti toate aceste lucruri bune care isi vor face locul in viata ta. Numai de tine depinde cum va evolua succesul la bani si alte castiguri materiale.

CITESTE SI: Top 3 zodii care iti vor face capul calendar iarna asta

CITESTE SI: Top 10 previziuni pentru 2016 – Atentate, noi tehnologii si o tara care se imbogateste mult

LOCUL 3: TAUR

S-ar putea ca la iarna sa fii investit intr-o functie mai mare la locul de munca, asa ca planuieste marele chef inca de pe acum. Munca ta va fi rasplatita si vei fi foarte incantat ca exista oameni care apreciaza lucrurile bine facute si nu doar pilele si relatiile.

Iarna aceasta vor cadea o serie de mituri pe care le ai in cap despre cum se obtine succesul. Vei vedea chiar pe pielea ta ca poti castiga bani fara sa iti pui problema de a te pune bine cu cine trebuie. Continua sa muncesti si sa crezi in profesionalismul tau.

LOCUL 2: LEU

Tot anul ai avut probleme mari cu banii, crizele din iulie si august fiind de neuitat. Iarna vine cu mesaje pozitive. Castigurile financiare nu vor fi consistente in primele doua luni ale iernii, insa in februarie va exista un adevarat boom in portofelul tau.

Un loc de munca mai bine platit ori o mostenire despre care nu stiai te vor face mai implinit din punct de vedere material.

LOCUL 1: FECIOARA

Anul acesta ai avut bafta la bani. Vei avea in continuare, dar trebuie sa inveti sa ii chivernisesti. Problema la tine este ca atunci cand ai un ban in plus in buzunar, il dai repede pe ceva, iar dupa aceea iti pare rau. Invata sa ai grija de banii tai: fa economii, planuieste vacante, fa ceva care sa se vada, creeaza-ti amintiri.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top