Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii experte in SANTAJ EMOTIONAL

Pentru a obtine ceea ce isi doresc, patru semne zodiacale recurg adesea la santaj emotional si o fac de minune. Descopera fata de cine trebuie sa fii circumspect!

Top 4 zodii experte in santaj emotional:

LOCUL 4: TAUR

Cu toate ca este o persoana care prefera mai degraba adevarul crud spus in fata si argumentele rationale de fiecare data, nativul Taur are o latura copilaroasa care ii usureaza munca de convingere atunci cand este pus in fata unui fapt caruia nu ii poate face fata altfel.

LOCUL 3: RAC

Racul poate impresiona prin dezvaluirea dramelor personale, exagerand la cote inimaginabile suferinta prin care a trecut de-a lungul vietii. Acest semn zodiacal traieste cu intensitate fiecare eveniment din viata sa si interpreteaza de cele mai multe ori faptele in functie de emotia pe care vrea sa o starneasca de la cei din jur. Racul este avid de atentie si vrea tot timpul sa fie protejat, fiind unul dintre copii extrem de sensibili si neintelesi ai zodiacului.

CITESTE SI: Top 4 zodii care sunt mult mai destepte decat credeai

LOCUL 2: LEU

Latura sa aroganta este atat de mare incat acest nativ poate recurge la tertipuri aproape avocatesti pentru a primi ceea ce isi doreste. Prefera mai degraba mila si compasiunea celor din jur decat sa le demonstreze ca este si el capabil sa faca ceva. Acesta isi doreste doar laude si aplauze pe o imagine creata artificial.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care le doresti, doar privindu-le

LOCUL 1: VARSATOR

Varsatorul este un semn zodiacal eminamente emotional. Sensibilitatea sa este una autentica in cea mai mare parte, dar tocmai asta e problema. Fiindu-i atat de usor sa planga sau sa provoace priviri compatimitoare, vei sti foarte greu daca acest nativ sufera pe bune sau este un moment de prefacatorie artistica.

Sursa foto: flick.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top