Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2018: Care sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion în acest an

Astro-FUN

Top 4 zodii ghinioniste in luna septembrie 2016

Luna septembrie se anunta una destul de dificila pentru anumite semne zodiacale. 4 din nativi vor avea parte de o luna destul de dificila si asta din cauza mersului retrograd al planetei Mercur, care, desi se va afla in Fecioara, aceasta zodie nu va fi afectata atat de negativ pe cat pare.

Cele 4 zodii ghinioniste in luna septembrie 2016

1. BERBEC

Nervii vor fi intinsi la maximum din cauza felului in care continui sa conduci lucrurile. Daca nu iti poti asuma anumite atributii, iar sarcinile pe care le primesti te depasesc din foarte multe puncte de vedere, luna septembrie va fi cea in care va trebuie sa te debarasezi de tot ceea ce te incomodeaza. Sa fii sef sau sa ai in raspundere proiecte de anvergura nu e ceva tocmai usor.

2. VARSATOR

Lucrurile se precipita din punct de vedere sentimental. Va fi cod portocaliu de tristete in inimioara ta, iar numai de tine depinde in prima luna a toamnei daca acest cod se va inrosi ori va disparea de tot.

3. SCORPION

Banii pot veni la tine, insa din cauza entuziasmului tau foarte mare, s-ar putea sa te te trezesti ca iti scapa printre degete bancnota cu bancnota. Trebuie sa fii foarte atent atat la cheltuielile prevazuta, dar mai ales la cele neprevazute.

4. RAC

Doua lucruri se vor schimba radical in viata ta incepand din luna septembrie: increderea in oameni va deveni tot mai mica, iar situatia financiara va fluctua atat de mult incat risti sa iti pierzi pana si economiile de care ai reusit sa nu te atingi toata vara. In viata ta se va da o batalie destul de dura in Casa Dragostei, insa, stai linistit, de la sfarsitul lunii lucrurile vor intra pe fagasul normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top