Connect with us

Revistateo.ro

zodii

Astro-FUN

Top 5 zodii certarete. Ai grija sa nu intri in gura acestor nativi

Sunt anumite persoane care cauta scandalul in orice, iar acolo unde el nu exista este provocat. Iata cele 5 zodii cu care nu ar trebui sa intri intr-o cearta.

Berbec.

Unul dintre nativii care actioneaza din instinct, fara a se gandi prea mult inainte, este Berbecul. Acesta devine violent si are excese de furie atunci cand lucrurile nu decurg dupa un plan stabilit de el si, indiferent de argumentele celorlalti, el are dreptul la ultimul cuvant. Daca ii mai spui sa se calmeze, e clar! Nu mai ai vreo sansa sa ajungi la un acord cu acest nativ si va provoca un scandal de toata frumusetea.

Fecioara.

Printre cele mai nervoase zodii se afla Fecioara. Aceasta isi iese din pepeni foarte usor, cu atat mai mult cu cat vede ca nu esti la fel ca ea. Pentru ca tinde sa-i critice pe cei din jur din orice, acest semn zodiacal nu va tine cont daca mai este si altcineva prin preajma, asa ca este posibil sa te faca de ras in public. Fecioara devine isterica atunci cand lucrurile nu se intampla dupa bunul ei plac, asa ca ai grija sa nu o deranjezi in vreun fel.

CITESTE SI: Top 5 zodii gata sa renunte la tot pentru tine

Scorpion.

Un alt nativ increzut, care devine violent atunci cand este provocat este si Scorpionul. Il vei recunoaste dupa limbajul sau vulgar, pe care nu-i este frica sa-l foloseasca in public, iar crizele de paranoia sunt deja celebre printre astfel de nativi. Cel mai mare scandal pe care un Scorpion il poate provoca este din cauza sentimentului ca partenerul de viata nu este fidel. Atunci sa te pazesti!

Capricorn.

Bland si linistit in aparenta, Capricornul devine extrem de scandalagiu atunci cand ai nesansa de a intra in gura lui. Atunci cand l-ai vorbit de rau, ori te-ai luat de familia sau de copiii lui, acest nativ va exploda si va recurge la toate armele de care dispune. Farfurii sparte, amenintari, violenta fizica, de la nimic nu se va da in laturi aceasta zodie pentru a-si revarsa furia asupra celui care a indraznit sa o provoace.

Leu.

Aerul sau de superioritate ii da elan sa sara la scandal din aproape orice. Sa nu indraznesti vreodata sa calci pe coada un astfel de nativ caci, precum un leu, va sfasia tot ce prinde in cale. Crizele sale de nervi sunt renumite printre cercul sau de prieteni si adesea contin un limbaj greu de reprodus. Cea mai mare greseala pe care o poti face cu un Leu este sa-l iei peste picior in public si nu ar trebui sa te mire daca va sari la gatul tau, la propriu.

Sursa foto tester.blueserenity.pt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top