Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 zodii cu PUTERI SUPRANATURALE

Stiri

Top 5 zodii cu PUTERI SUPRANATURALE

Astrele nu ne guvernează doar Casa Iubirii, a Sănătății, a Familiei a Banilor sau a Sexului, ci au un impact important și asupra felului în care reușim să percepem și să schimbăm lumea… poate chiar supranatural. Iată topul celor 5 zodii cu puteri supranaturale!

LOCUL 5: BALANȚA
Mai degrabă o capacitate de analiză bazată pe cântărirea lucrurilor decât o putere supranaturală, cam așa ar defini o Balanță riguroasă și neîncrezătoare în forțele ei proprii. Balanța spune că are intuiție la oameni însă este mai mult de atât. Fără să își dea seama, acest semn zodiacal poate simți vibrațiile celor din jur și le poate vedea aura provocând chiar mici scurtcircuitări la nivelul energetico-emoțional.

LOCUL 4: SĂGETĂTOR
Săgetătorii pot prezice evenimente importante, mai ales dacă sunt negative, în timp ce dorm. Săgetătorilor li se arată în vise lucruri care se adeveresc a doua zi, de multe ori trezindu-se speriați din somn tocmai din cauza impactului și a șocului a ceea ce au visat. Și mai șocant este atunci când realitatea din viitor le confirmă puterea de previzionare.

LOCUL 3: SCORPION
Scorpionii folosesc simboluri oculte pentru a se apăra de energiile negative și pot emite radiații negative celor din jur astfel încât să îi slăbească mai ales atunci când are loc un conflict. Scorpionii folosesc lumânări și gândurile lor pot face ca fumul de lumânare din casă să se transforme într-un spirit ce îl pot trimite să îi bântuie pe dușmani.

LOCUL 2: FECIOARA
Fecioarele au și ele puteri supranaturale chiar dacă nu le place s-o recunoască. Nu ghicesc în cărți, nu dau în bobi ci pur și simplul au flerul Balanțelor mai bine dezvoltat și o intuiție cu ajutorul căreia ar putea scrie cărți adevărate de psihologie. Fecioara simte omul, cum s-ar zice, și poate să îl vadă în toată complexitatea sa. Are de asemenea capacitatea, datorită favorizării astrale, să prevadă evenimente istorice.

LOCUL 1: VĂRSĂTOR
Acest semn zodiacal este specializat în tainele chiromanției, poate practica inclusiv voodoo sau, mai mult decât atât, un simplu blestem spus din inimă îl poate atinge pe cel dorit. Atenție însă cât rău doriți celorlalți, pentru că așa cum vrăjitoarele erau arse pe rug în Evul Mediu, energia negativă se poate întoarce împotriva voastră oricând!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top