Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 zodii predispuse la obezitate

Stresul, proasta alimentatie si lenea sunt factorii determinanti care duc la aparitia obezitatii. Vezi daca te poti confrunta cu aceasta problema, in functie de semnul tau zodiacal.

Top 5 zodii predispuse la obezitate:

1. BERBEC

Stilul de viata haotic, mancatul pe fuga de cele mai multe ori si refuzul de a asculta sfaturile specialistilor ii fac pe nativii Berbec foarte expusi la probleme cardiovasculare cauzate de grasimea in exces depusa pe artere.

2. RAC

Hipersensibilitatea acestui nativ il poate transforma intr-o persoana obeza. Atunci cand se deprima, nativul Rac are tendinta de a se refugia in farfurii cu sosuri picante, periculoase pentru colesterol, carne incinsa in ulei, bauturi carbogazoase si dulciuri.

CITESTE SI: Top 5 zodii bipolare

3. PESTI

Printre cei predispusi la obezitate se numara si Pestii. Acestia au grija de corpul lor destul de bine insa de fiecare data clacheaza. Pestii trec mereu prin acelasi ciclu al sanatatii: ba sunt intr-o forma fizica de invidiat, ba decad.

4. FECIOARA

Nativul Fecioara, oricat de critic ar fi si oricat de mult ar analiza, nu este foarte atent la ceea ce mananca. Acest semn zodiacal se poate retrage in camera lui cu o pizza intreaga atunci cand este extrem de suparat. Fecioara poate alterna starile de depresie cu cele de euforie foarte usor, iar acest dezechilibru poate instala oricand obezitatea.

CITESTE SI: Top 5 zodii pentru care merita sa sacrifici totul

5. TAUR

Taurii sunt destul de activi pe parcursul unei zile. Tocmai aceasta activitate neintrerupta este problema cu care se confrunta cel mai tare: din lipsa timpului, acesti nativi mananca pe apucate, la ore interzise de nutritionisti si fara masura.

Sursa foto: cancerfrontline.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top