Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 zodii REBELE prin definiție

Astro-FUN

Top 5 zodii REBELE prin definiție

Top 5 zodii REBELE prin definiție. Tu pe ce loc eşti?

LOCUL 5: VĂRSĂTOR. Vărsătorului îi lipsește uneori cauza. Da, este rebelul fără cauză pe care îl vezi la orice protest, indiferent despre ce este vorba. Vărsătorul are tendința de a spune mereu ceva, dorește să iasă în față, să ia megafonul și să joace rolul persoanei vătămate, nedreptățite. Spiritul justițiar al Vărsătorului vine, cel mai probabil, din dorința de a epata, cu alte cuvinte, lumea să știe că EI sunt cei care au făcut dreptate și nu faptul că S-A FĂCUT dreptate.

LOCUL 4: SĂGETĂTOR. Săgetătorii acționează în mare parte contrar gurii lumii. Aceștia se gândesc, e drept, de cinci ori înainte să acționeze, și o fac tocmai pentru a avea suficiente sulițe (argumente) în cazul în care trebuie să se apere. Sunt firi rebele și când vine vorba de dragoste, în general încercând să-l aducă pe partener pe terenul său.

LOCUL 3: SCORPION. Scorpionii seamănă puțin cu Vărsătorul în ceea ce privește firea rebelă, cu o diferență mai mare sau mai mică (decideți dumneavoastră): acesta poate să se transforme oricând în protestatar de meserie dar urmărește un scop final.

CITESTE SI: Top 4 zodii care NU STIU SA IUBEASCA

CITESTE SI Top 4 zodii care trebuie sa isi schimbe URGENT comportamentul

Scorpionul nu va face niciodată ceva fără să aibă sens. Dacă se implică într-o cauză pentru ajutorarea celor sărmani asta poate însemna, e drept, cam cinic, că vrea să-și promoveze o fundație de ajutorare din care să scoată și el câte ceva: imagine bună și bani.

LOCUL 2: FECIOARĂ. Fecioarele nu suportă minciuna și sindromul șefiei. Acestea, cu riscul de a pierde totul, fac un scandal uriaș dacă au fost mințite pe față sau sesizează lipsa sincerității la interlocutor. De asemenea, Fecioarele se aprind repede când văd victime în jur, fie că este vorba de persoane batjocorite prin ironii fine (persoane care nici măcar nu-și dau seama) sau despre victime care nu au capacitatea de a se apăra.

LOCUL 1: BERBEC. Berbecul poate fi denumit fără nicio exagerare „distrugătorul de oști”. Acesta poate fi oricând liderul unei noi ordini mondiale, este un fel de Che Guevara care își implementează rapid ideile în conștiința celorlalți. Este o fire care pune pasiune cu adevărat în ceea ce crede, și, deși pare o personalitate convențională, atunci când este vorba despre libertate devine cea mai liberală ființă din lume.

3 Comments

3 Comments

  1. anonim

    2015-01-27T10:14:18+02:00 at 2015-01-27T10:14:18+02:00

    Fecioara? serios? voi sunteti tampiti?!

  2. anonim

    2015-01-27T23:22:25+02:00 at 2015-01-27T23:22:25+02:00

    si balanta unde e ???
    balanta este cea mai rebela zodie…

  3. anonim

    2015-01-27T23:23:51+02:00 at 2015-01-27T23:23:51+02:00

    Ba dar balanta unde este ?
    Balanta este cea mai rebela zodie …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top