Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Top 6 lucruri INCREDIBILE pe care le poti face cu lacul de unghii

Lacul de unghii nu are doar rolul de a infrumuseta unghiile. Acesta poate fi folosit pentru o serie de treburi casnice. Descopera la ce este bun acest produs cosmetic, in lista de mai jos.

Top 6 lucruri pe care le poti face cu lacul de unghii:

6. LIPESTE PLICURILE
Daca nu ai la indemana lipici sau scotch, ai incredere in lacul de unghii incolor. Foloseste pensula subtire de lac si aseaza cu atentie lacul in zona unde vei inchide plicul. Lacul de unghii lipeste foarte bine hartia.

5. REDA STRALUCIREA BIJUTERIILOR

Daca nu iti permiti bijuterii din metale pretioase, iar cele pe care le ai deja par a fi usor ruginite, lacul de unghii este solutia pentru redarea stralucirii acestora.

In plus, daca esti alergica la vreun metal nepretios si aceasta alergie se manifesta frecvent (daca porti cercei, bratari sau lantisoare ce iti provoaca mancarimi), unge-le cu lac de unghii. Suprafata metalica unsa cu lac nu iti va mai afecta pielea iar bijuteriile tale vor straluci.

CITESTE SI: INCREDIBIL: Cum poti da in diabet de la OJA DE UNGHII si FIXATIV. Ce avertisment primesc gravidele

CITESTE SI: VIDEO: Ia un marker si incepe sa MAZGALEASCA unghiile. NU ai sa crezi cum arata!

4. SCOATE MURDARIA DE PE PANTOFI

Unge-ti pantofii cu putin lac pentru a acoperi petele sau urmele de pix/ marker. Alege o nuanta de lac asemanatoare cu culoarea pantofilor tai ca sa nu se vada urat diferentele.

3. CREEAZA-TI PROPRIILE OBIECTE DE DECOR

Daca ai o vaza de flori seaca sau o cutie de bijuterii care nu mai reprezinta niciun interes din punct de vedere vizual/ artistic, pune-ti mintea la contributie si deseneaza-le cu diferite nuante de lac de unghii.

2. DISTINGE CHEILE MAI USOR!

Daca ai prea multe chei asemanatoare si pierzi vremea cautand-o pe cea ideala, fa-le un semn pentru a nu te enerva de fiecare data cand vrei sa deschizi usa apartamentului ori a dulapiorului in care iti tii lucruri importante.

1. ELIMINA VOPSEAUA DE PE GEAM

In cazul in care la tine in casa se declanseaza taraboiul cand vin nepoteii sau copiii vecinilor si acestia lasa urme de vopsea pe geam, poti indeparta aceasta problema spinoasa tot cu lacul de unghii. Pune peste fiecare pata lac de unghii incolor si sterge dupa 20 de secunde cu bumbac.

Alte intrebuintari inedite ale lacului de unghii:

– lipeste plasticul: in cazul in care ti s-a rupt un nasturel sau s-a dezlipit o bucata din tastura, lipeste plasticul cu ajutorul pensulei de lac;

– previne ruperea hainelor: daca un dres s-a agatat si incepe sa se desire, foloseste cu incredere lacul de unghii incolor in locul in care incepe sa iasa ata. Vei impiedica ruperea firului deoarece lacul il va intari.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top