Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 6 minciuni raspandite despre INFECTIILE SEXUALE

Miturile despre infectiile sexuale au devenit niste adevaruri de necombatut pentru multi. Nu te lua dupa legendele urbane, oricat de multa lume ar crede in ele.

Top 6 minciuni despre infectiile sexuale:

LOCUL 6: ITI DAI SEAMA DIN PRIMA DE AFECTIUNE

Gresit! Nu toate bolile cu transmitere sexuala care pornesc de la infectii locale sunt simptomatice. Chlamidia, gonoreea, herpesul si hepatita B pot fi usor confundate cu banalele infectii urinare ori vaginale.

LOCUL 5: ESTI ABSOLVIT DE BOLI DACA O FACI PRIMA OARA
Chiar daca este prima ta experienta sexuala, asta nu inseamna ca esti ferit de bolile cu transmitere sexuala, avertizeaza medicii.

CITESTE SI: 5 boli pe care le ascunde disfunctia erectila

CITESTE SI: Iarba înțelepților pune organele genitale în mișcare. AFECȚIUNILE SEXUALE de care te scapă cât ai zice pește

LOCUL 4: POTI LUA BOLI DIN BAILE PUBLICE

Acesta este un mit pe jumatate adevarat. Daca ai grija atunci cand te asezi pe capacul de toaleta, vei fi in afara oricarui pericol. Potrivit rapoartelor medicale, doar 1% din infectiile sexuale se iau din baile publice.

LOCUL 3: NU TE POTI INFECTA DIN APA DIN PISCINA

Apa din piscina, plina de clor, nu te fereste de infectiile sexuale. Clorul nu omoara suficient virusii care cauzeaza probleme organelor tale genitale.

LOCUL 2: NU POTI LUA BOALA DE LA SEX ORAL

Infectiile sexuale pot aparea si de la sexul ora, iar explicatia consta in amestecul de fluide care se produce. O simpla leziune la nivelul buzelor, care provoaca sangerare, poate fi fatala.

LCOUL 1: DOAR PERSOANELE CARE ISI SCHIMBA DES PARTENERII SE POT IMBOLNAVI

Acesta este cel mai raspandit mit, conform unui sondaj realizat de cercetatorii britanici. Cu toate ca exista suficiente argumente dovedite din punct de vedere medical ca nu este asa, multi oameni inca mai cred ca bolile vin daca faci sex prea des.

Cea mai eficienta metoda de prevenire a unei boli cu transmitere sexuala sau aparitieii infectiilor in zonele cele mai sensibile ale corpului este protectia in timpul actului sexual. Folositi prezervativul nu doar daca nu vreti sa nu aveti copii!

Sursa foto: Shuttertstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top