Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Top 6 motive pentru care sexul e mai bun după căsătorie

Știi că dacă te măriți vei avea mai multe privilegii, chiar și în plan sexual? Descoperă în acest top cu totul special care sunt cele 6 motive pentru care sexul după căsătorie este mai bun.

Top 6 motive pentru care sexul e mai bun după căsătorie:

LOCUL 6: Nu vei face doar sex, vei face dragoste. Teoretic, cuplurile ajung în fața altarului deoarece iubirea lor întrece orice din lume. Iar în pat, aceasta devine și mai mare cu un strop de erotism.

LOCUL 5: Vei avea în sfârșit intimitate. Ții minte că după ce ți-ai povestit experiențele sexuale, ai auzit apoi tot felul de vorbe despre tine? După căsătorie lucrurile se vor schimba, iar ceea ce va rămâne între patru pereți nu va ieși de acolo nici cu excavatorul.

CITEȘTE ȘI: TOPUL ZODIILOR CARE SE ÎNDRĂGOSTESC VARA ASTA
LOCUL 4: Dacă se va rupe prezervativul, nu va fi nicio panică. Ruperea prezervativului într-un act sexual îi sperie pe cei necăsătoriți care nu își doresc o familie. Căsătoria aduce cu sine și dorința de a avea copii.

LOCUL 3: Nu vei mai pierde timpul cu soțul tău. După căsătorie, obișnuindu-se cu tine, soțul tău va ști cu exactitate ceea ce îți place în intimitate. Nu vei mai fi nevoită să trăiești episoade sexuale jenante ori nesatisfăcătoare.

LOCUL 2: Nu va mai conta unde faceți amor. Înainte de căsătorie, fiecare locuia cu familia, însă după ce ați părăsit cuibul vă puteți distra împreună oricând și…

LOCUL 1: … LA ORICE ORĂ
Zi, noapte, dimineață… Cele 24 de ore vor fi dipsonibile pentru fiecare din fantezia sexuală pe care doreați de mult să o puneți în aplicare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top