Connect with us

Revistateo.ro

Top 6 tipuri de sărăcie pe care trebuie să le încerci

Stiri

Top 6 tipuri de sărăcie pe care trebuie să le încerci

Top 6 tipuri de sărăcie pe care trebuie să le încerci:

6. LIPSA CĂLĂTORIILOR
Dacă nu ai ani ca să visezi la locurile tale preferate, ce însemnătate vor mai avea acestea dacă ajungi acolo? Dacă nu poți să îți plănuiești călătoria perfectă, ce sens mai are să mergi acolo? Cea mai frumoasă parte a călătoriei este anticiparea și visarea. Clipele cele mai dulci le trăiești când îți planifici lucruri imposibile care îți dozifică speranța pentru a crea ceva frumos în viață.

5. TRĂIEȘTI FĂRĂ SĂ PLĂTEȘTI UTILITĂȚILE
Se poate trăi și fără aerul condiționat, încălzire centrală sau lift la scară. Toate aceste comodități te privează de la experiențele cu adevărat împlinitoare: o excursie cu un rucsac cu apă și pâine la munte sau o călătorie cu bicicleta în sensul apusului soarelui.

CITEȘTE ȘI: TOP 10 LOCURI DE MUNCĂ BINE PLĂTITE PENTRU FEMEI ÎN VEST

4. SĂRACĂ ÎN IUBIRE
Multe persoane trăiesc zile, luni sau ani întregi fără să aibă pe cineva aproape. Cum poți să știi ce e real și ce e fals, dacă niciodată nu ai experimentat senzația de gol? Înainte să te îndrăgostești, trebuie să știi să prețuiești ce înseamnă să ai pe cineva aproape. acel cineva care ți-a lipsit în momentele în care priveai singură și tristă în depărtare.

3. SĂRACĂ ÎN PRIETENI
Nu poți aprecia compania cuiva dacă la un moment dat nu simțeai nevoia să o ai. Este mai bine să fii săracă în prieteni (însemnând faptul că nu ai o listă de 50 de prieteni doar cu numele) și să ai măcar o persoană pe care te poți baza oricând, care îți transmite emoția de care aveai nevoie.

2. SĂRACĂ ÎN SUCCESE
Poate că succesul profesional nu s-a inventat pentru tine. Dar, nu este oare o greșeală să te identifici cu succesul? Știi că succesul va dispărea la un moment dat. Faima, gloria, blițurile, chiar și teancurile de bani, se duc. Vei rămâne tot tu.

1. SĂRACĂ DE TOT
Dacă îți lipsesc toate lucrurile enumerate mai sus, ești cea mai bogată persoană de pe Pământ. Pentru că din clipa aceasta, fiecare stimul nou, fiecare zâmbet, fiecare pas făcut înainte, fiecare gest tandru va însemna ceva pentru tine. Tocmai te (re)naști.

1 Comment

1 Comment

  1. Cosmin

    2015-02-24T19:26:12+02:00 at 2015-02-24T19:26:12+02:00

    succesuri?? Se trage de la articolele despre eba. O sa mearga la puscarie langa prietena ei Riti si tolul o sa intre in normal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top