Connect with us

Revistateo.ro

TOP 6 trucuri de frumusete pe care nu ti le-a spus nimeni

Cosmetica

TOP 6 trucuri de frumusete pe care nu ti le-a spus nimeni

Exista anumite lucruri bizare pe care pana acum nimeni nu ti le-a recomandat pentru frumusetea ta. E cazul sa te ”risti” intrucat, desi vor parea niste ciudatenii, aceste trucuri chiar functioneaza!CITESTE SI: TRUCURI INCREDIBILE DE MACHIAJ DE LA FOTOMODELE

4. Poti scapa de celulita cu cafeaua din presou! Mai exact… cu zatul de pe urma. Foloseste zatul de cafea pe post de scrub pentru celulita. Zatul de cafea contine substante care elimina celulele moarte de la suprafata pielii.

3. Stiai ca uleiul de bebelus poate fi folosit pentru demachiere? Utilizeaza uleiul de bebelus pentru a da jos mascara waterproof.

CITESTE SICUM SA FII FRUMOASA FARA SA TE MACHIEZI

2. Acneea poate fi indepartata printr-o metoda de-a dreptul ingenioasa. Ai nevoie de aspirina si miere. Topeste trei tablete de aspirina intr-o lingura de apa si apoi amesteca topitura cu o lingurita de miere. Unge-te cu aceasta masca unica pe fata si las-o sa actioneze pana la 20 de minute.

1. Cel mai bizar sfat care ti s-a dat vreodata este cu siguranta acesta. Scoate maioneza din frigider si unge-ti parul cu ea, pe post de sampon! Da, vei avea un par mai matasos datorita maionezei! Dupa 20 de minute de la aplicarea acestei masti de par senzationale, spala-te cu samponul tau obisnuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top