Connect with us

Revistateo.ro

Top 6 zodii care SPUN TOT CE AU PE SUFLET

Astro-FUN

Top 6 zodii care SPUN TOT CE AU PE SUFLET

Citeste topul celor 6 zodii care SPUN TOT CE AU PE SUFLET si vezi pe ce loc esti:

6. TAUR
Poate te-ai fi așteptat ca nativul Taur să fie ceva mai direct, însă ocupă abia poziția a șasea și asta deoarece uneori confundă ceea ce au în suflet cu ceea ce cred ei că au impresia alții despre ei. Din cauza acestei confuzii, Taurii se trezesc uneori în situații în care spun lucruri pe care nu le gândesc cu adevărat, deși ei spun că sunt sinceri.

5. VĂRSĂTOR
Vărsătorul este un semn zodiacal extrem de schimbător, dar atunci când lucrurile nu-i miros a bine recurg la crize de isterie și spun ce nu mai pot răbda. Lucrurile care îi scot din sărite sunt șușotelile pe la spate. În unele situații, Vărsătorii pot avea accese paranoice și, deși sunt sinceri spunând ce au pe suflet, se pot înșela atunci când descoperă că grupul care a râs în hohote nu râs de ei.

CITESTE SI: Top 4 zodii care te judeca gresit aproape de fiecare data

CITESTE SI: Top 4 zodii care se nasc pentru a-i servi pe altii

4. LEU
Leii sunt destul de acizi atunci când sunt direcți, fapt pentru care ocupă poziția patru. Uneori o iau pe ocolite pentru a-l face pe interlocutor să înțeleagă de unul singur ce îl deranjează pe Leu, dar în cele din urmă răbufnesc și pot recurge chiar la jigniri în exprimarea sentimentelor și frustrărilor acumulate.

3. BERBEC
Firi încăpățânate, uneori gică contra, Berbecii abia așteaptă să îți spună ce nu-i place la tine, chiar și dacă nu îi ceri părerea. Berbecul nu suportă nedreptățile și dacă acesta consideră că ai călcat pe bec într-o situație, ți-o va spune astfel încât să te simți rușinat.

2. FECIOARĂ
Se cunoaște spiritul critic al Fecioarei. Fecioara poate să spună ceea ce are pe suflet în diferite moduri: ori prin ironii subtile ori extrem de brutal, folosind chiar un limbaj violent dacă este călcată pe coadă.

1. SĂGETĂTOR
Cei mai sinceri din tot zodiacul sunt Săgetătorii. Săgetătorul știe că are mult de pierdut în viață dacă spune mereu ce are pe suflet însă își asumă acest risc. Mai degrabă preferă să spună tot ce gândesc decât să trăiască cu frustrarea că nu au spus-o. Acest lucru îi eliberează și apoi devin mai temperați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top