Connect with us

Revistateo.ro

Top 10 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun

Stiri

Top 9 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun

Sarbatorile de Craciun au puterea magica de a reuni orice familie. Dupa ce invitatii de la masa festiva se retrag spre propriile case, vine cel mai frumos moment al serii: familia se aseaza linistita pe canapeaua din sufragerie si se uita la un film de comedie, specific sarbatorilor. Am facut o lista: top 9 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun. Alege-ti preferatul!

Top 9 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun

1. Cum a furat Grinch Craciunul (2000)
Comedia il are in rol principal pe Jim Carrey, care il interpreteaza pe Grinch, un spiridus verde, enervat de sarbatori si care isi propune sa fure toate cadourile lasate de Mos Craciun.

2. Poveste de Craciun (2009)
In aceasta animatie, tot Jim Carrey da voce personajului principal, interpretand un batran avar, care in noaptea de ajun primeste vizite de la spiritele Craciunului.

3. Arthur Christmas (2011)
Firul narativ al filmului urmareste raspunsul la intrebarea „Cum reuseste Mos Craciun sa viziteze toate casele din lume pentru a oferi daruri copiilor?”.

Top 9 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun

CITESTE SI: Mos Craciun exista. Nu o sa ghicesti ce meserie a avut inainte acest om

CITESTE SI: Scrisoare speciala: Cum le spui copiilor adevarul despre Mos Craciun?

4. Un Craciun printre straini (2004)
Ben Affleck interpreteaza un om de afaceri bogat, care vrea sa isi inchirieze o familie de sarbatori pentru a nu fi nevoit sa le petreaca singur.

5. Elf (2003)
Will Ferrel este protagonistul filmului – acesta realizeaza ca nu mai poate trai alaturi de spiridusi asa ca pleaca in New York ca sa isi gaseasca propria familie.

Top 9 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun

6. Ho Ho Ho (2009)
Un film romanesc in care joaca Stefan Banica Jr., il are in centrul actiunii pe Horatiu, un baietel de 8 ani, care inca are credinta in Mos Craciun. Filmul urmareste ziua in care acesta se pierde de mama lui, intr-un mall.

7. Goana dupa cadou (1996)
Un tata alearga dupa cadoul mult dorit de fiul sau in intreg New York-ul. Comedia il are in centrul actiunii pe Arnold Schwarzenegger.

8. Anul fara Mos Craciun (2006)
Mosul isi ia o pauza de la livrat cadouri! cineva trebuie sa ii reaminteasca semnificatia sarbatorilor si magia Craciunului. Oare cine?

9. Christmas Do-Over (2006)
Un barbat este obligat sa retraiasca aceeasi zi de Craciun pana isi da seama de comportamentul sau egoist si face o schimbare.

Care e filmul tau preferat din top 9 comedii de urmarit impreuna cu familia in seara de Craciun? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: cmudesignfiction.wordpress.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top