Connect with us

Revistateo.ro

TOP minciuni de vedetă

Stiri

TOP minciuni de vedetă

Din topul minciunilor de vedetă fac parte personalități cunoscute precum Paris Hilton, Selena Gomez, Britney Spears, Kate Moss sau Angelina Jolie. Vezi mai jos care sunt minciunile cu care au fost prinse în spațiul public:

Top minciuni de vedetă:

1. BRITNEY SPEARS ȘI VIRGINITATEA
Britney Spears a fost ani buni un exemplu pentru adolescente, când era chiar ea o adolescentă. Aceasta a declarat public că a fost virgină până în ziua nunții, însă ani mai târziu a recunoscut că a mințit, declarând pentru revista W că a avut și ea aventurile ei de adolescentă.

2. VEDETELE ȘI DROGURILE
Kate Moss, Paris Hilton, Charlie Sheen și Lindsay Lohan sunt câteva din vedetele recunoscute pentru că au mințit în legătură cu consumul de alcool și droguri. Toate aceste celebrități au negat că sunt dependente de droguri, chiar și după ce unele (cum sunt Paris Hilton sau Lindsay Lohan) abia ce au ieșit din clinicile de dezintoxicare.

CITEȘTE ȘI: CUM SUNT VEDETELE LA PAT

3. MINCIUNA DE PE PLATOUL DE FILMARE
Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în timpul filmărilor la pelicula „Mr. and Mrs. Smith”, presa titrând încă din acea perioadă că sunt împreună. Cei doi au negat vehement asta și au spus că presa caută mereu senzaționalul. Astăzi toată lumea cunoaște cuplul Brangelina.

4. SELENA GOMEZ ȘI ”FRĂȚIORUL” BIEBER
Selena Gomez a afirmat la începutul relației cu Bieber că nu poate avea nimic special cu Bieber deoarece îl vede ca pe un frățior. Nici nu bine făcuse această declarație că au apărut apoi primele imagini cu cei doi foarte tandri… ca niște ”frățiori”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top