Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Top trei zodii care cuceresc lumea in ianuarie 2017

Anul 2017 a inceput cu dreptul pentru cateva zodii. Nativii acestor zodii vor reusi in luna ianuarie sa implineasca aproape tot ce isi doresc, fara sa aiba prea multe piedici in calea lor. Iata un top de trei zodii care cuceresc lumea in ianuarie 2017.

Pentru nativii zodiei Taur, Marte si Venus se afla intr-o casa norocoasa. Acest fapt favorizeaza sperantele si proiectele de viitor. De asemenea, si integrarea sociala si distractiile sunt pe lista acestora in luna ianuarie.

Conjuncturile financiare ii vor determina pe nativii zodiei Taur sa faca in luna ianuarie alegeri inspirate si sa deschida afaceri. De asemenea, ar putea primi mosteniri sau vor putea castiga la Loto.

Armonia si afectiunea sunt principalele preocupari ale nativilor zodiei Gemeni. Acestia reusesc la inceputul anului 2017 sa realizeze tot ceea ce isi propun, pe toate planurile. Se bucura de multa energie, iar acest fapt ii determina sa rezolve problemele neterminate in 2016. Jupiter se afla in casa dragostei, astfel ca armonia din cuplu ii binedispune pe cei nascuti in zodia Gemeni.

Pe 12 ianuarie, Mercur intra in casa financiara, iar acest lucru determina contracte noi sau mosteniri. Nu trebuie sa uite aceasta data, caci le va schimba viata.

Top trei zodii care cuceresc lumea in ianuarie 2017

Nativii zodiei Scorpion se bucura de planetele Venus si Marte in casa dragostei. Acest fapt determina relatii explozive, iubiri inflacarate. Este foarte posibil ca acesti nativi sa se indragosteasca la prima vedere sau sa ii faca pe ceilalti sa se indragosteasca de ei.

Pentru nativii zodiei Scorpion care au o relatie de lunga durata, acum este momentul sa se gandeasca la viitor si la mostenitori. Forta de expresie este la cote maxime, iar sefii vor fi foarte incantati de tot ceea ce nativii zodiei Scorpion realizeaza. Energia de care dau dovada este molipsitoare. Este bine pentru ca ceilalti sa le stea aproape nativilor zodiei Scorpion.

Articole pe aceeasi tema:

Top 3 zodii care vor fi inselate in 2017

Cele doua zodii care vor stapani lumea in 2017

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top