Connect with us

Revistateo.ro

TOP vedete care au cedat nervos

Inedit

TOP vedete care au cedat nervos

Chiar dacă par divini și glamouroși, nu tot timpul este ușor să fii vedetă. Multe dintre vedete nu reușesc să accepte că odată ajunse celebre vor fi tot timpul în ochii celorlalți, indiferent că sunt fani sau hateri.

Și vedetele sunt ființe umane și au tot dreptul din lume să se enerveze. Însă unele dintre ele își ies total din imaginea creată în fața publicului, transformându-se de-a dreptul. De la insulte pe rețelele de socializare cum nimeni nu și-ar dori să primească până la agresiune fizică și gesturi obscene, avem de toate într-un top 5 ale cedărilor nervoase.

CITEȘTE ȘI: VEDETELE CĂRORA NU LE-A PRIIT CĂSĂTORIA

LOCUL 5 – IKER CASILLAS
Fotbalistul de la Real Madrid nu a suportat comentariul unui utilizator la o fotografie postată de acesta pe Instagram. Un comentator i-a scris să-și arunce copilul în apă să vadă dacă poate înnota, iar Iker a izbucnit. Nu vrem să vă traducem ca să nu vă speriați.
Top vedete care au cedat nervos1

LOCUL 4 – IRINA SHAYK vs. BAR REFAELI
Top vedete care au cedat nervos3
Cele două fotomodele celebre au uitat că sunt vedete și s-au luat la harță pe Twitter după ce Bar Refaeli i-a criticat tunsoarea Irinei Shayk, iubita lui Ronaldo. Rămânem cu replica Irinei: „Să fii hater nu e un look drăguț”

LOCUL 3 – IGGY AZALEA
Cântăreața americană l-a blestemat de moarte pe un fotograf spunându-i că îi dorește nici mai mult nici mai puțin decât să facă Ebola

LOCUL 2 – RUSEEL CROWE
Actorul i-a dat în cap unui recepționer de la un hotel pentru că nu i-a facilitat o conversație telefonică cu soția sa. Bărbatul de la hotel a fost spitalizat și Crowe a fost nevoit să plătească o amendă de 160 de euro.
top vedete care au cedat nervos4

LOCUL 1 – NAOMI CAMPBELL
Modelul de culoare Naomi Campbell este regina nervilor pierduți. Una dintre cele mai nervoase vedete, a fost mereu în centrul polemicilor, fiind recunoscută pentru agresivitatea sa. Aceasta are și ea o aplecare spre telefoane, însă nu pentru că iubește gadgeturile. Mai degrabă le folosește ca și Russel Crowe. Vedeta și-a rănit grav un asistent lovindu-l cu telefonul și a fost pedepsită să facă muncă în folosul comunității.
top vedete care au cedat nervos5

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top