Connect with us

Revistateo.ro

Toppinguri delicioase și sănătoase pentru pizza

Dieta si Sport

Toppinguri delicioase și sănătoase pentru pizza

Până acum nu am auzit persoană care să nu agreeze pizza măcar puțin de tot, într-un colț de suflet. Cu toate că este un preparat iubit de toată lumea, uneori poate deveni banală și plictisitoare. Acest lucru ne-a determinat să căutăm cele mai inedite toppinguri pe care le putem adăuga pentru a înveseli puțin felia de pizza. Pe lângă faptul că sunt absolut delicioase, sunt și foarte sănătoase. Iată cu ce ingrediente puteți transforma o pizza banală într-un deliciu!

1. Piureul de dovleac. Are un conținut bogat de beta-caroten care îți stimulează sistemul imunitar, uniformizează tonul pielii și se îngrijește de sănătatea ochilor tăi. Adăugându-l vei obține o aromă fină și dulceagă, perfectă alături de bacon sau șuncă.

2. Salsa. Preparată din roșii proaspete și usturoi, salsa aduce un plus de vitamina C și are o aromă subtilă, acrișoară și revigorantă. Dă-i o șansă și nu îți va părea rău.

CITEȘTE ȘI: 5 REȚETE DE SMOOTHIE PENTRU SĂNĂTATEA TA

3. Conopida. Este bogată în fibre și vitamina C și are foarte puține calorii. O găsești chiar acum în piețe și poate tranforma felia ta de pizza într-un deliciu crocant și sănătos. Știu că nu este cea mai grozavă legumă, dar într-o combinație ca asta face minuni.

4. Piersicile. Sunt bogate în vitamina A, B și C și sunt o sursă împortantă de fibre. Dau o notă rafinată unei pizza cu mozzarela și blat subțire, crunchy.

5. Sfecla. Este plină de fitonutrienți care au proprietăți antiinflamatorii și luptă împotriva cancerului. Este sezonul lor și sunt foarte gustoase. Dacă adaugi brânză de capră și un strop de oțet balsamic, obții cea mai originală pizza pe care ai gustat-o vreodată.

6. Ouăle. Sunt bogate în proteine și vitamina D și sunt alegerea perfectă atunci când îți dorești o textură mai bogată. Prepară o pizza consistentă cu ouă fierte tari, șuncă, mozzarella și câteva felii de roșie.

Mai aveți și alte idei?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top