Connect with us

Revistateo.ro

matinale zodii

Astro-FUN

TOPUL celor mai matinale zodii! Cine se trezeste in zori fara problemele

Taurii si Fecioarele se trezesc in zori fara probleme, insa Gemenii si Berbecii nu reusesc deloc sa sara din pat cand suna alarma. Vezi care sunt cele mai matinale zodii, dar si cele care sunt pasari de noapte!

Zodia in care te-ai nascut iti dicteaza stilul de viata. Afla daca esti matinal sau pasare de noapte, in functie de semnul astrologic pe care il porti:

Berbec

Berbecul nu se trezeste dimineata si nu este, de regula, o persoana activa. Este genul de persoana care pierde noptile, se culca tarziu si apreciaza atunci cand, in timpul zilei nu are prea multe de facut. Vrei sa il chinui? Da-i ceva de facut la prima ora a diminetii, Berbecul detesta asta!

Taur

Taurul este una dintre zodiile matinale – iata asadar primul nativ din TOP ZODII MATINALE! – si are multa energie si pofta de munca dimineata.

Citeste si: Care sunt cele mai curajoase 3 ZODII din horoscop

Citeste si: Horoscop ianuarie 2016

Are elan si vrea sa faca multe lucruri, insa spre pranz deja se vede epuizarea. Din fericire, la amiaza, Taurul revine in forta si prefera sa se culce devreme seara. Totusi, din cand in cand, Taurul nu refuza nici invitatia la o petrecere si pierde o noapte – dar atunci are nevoie de o zi de somn ca sa recupereze!

Gemeni

Gemenii nu sunt deloc matinali – au un stil de viata atat de alert si de dinamic, incat e posibil sa munceasca o noapte intreaga pentru o idee venita de mument insa, in acest caz, nu va reusi sa se trezeasca in niciun caz dimineata a doua zi. De regula, nativii din zodia Gemeni sunt mai energici in prima parte a zilei.

Rac

Racii se trezesc dimineata fara probleme. Este a doua zodie din TOP ZODII MATINALE! Este genul de om care isi rezolva problemele de la primele ore ale zilei. Se adapteaza usor unui stil de viata riguros – se culca devreme si se trezesc la fel de devreme. Asa sunt ei, au forta de munca de la prima!

Leu

Leul nu este deloc matinal. Nu ii place deloc sa se trezeasca dimineata sau sa lucreze dimineata. Asta nu inseamna ca daca este ceva foarte foarte important nu se da in laturi de a se trezi dimineata. Este foarte versatil si poate fi si pasare de noapte, atunci cand este cazul. Dar, cel mai mult prefera sa se trezeasca cand vrea si sa adoarma cand vrea.


Fecioara

Fecioara este Regina Eficientei – nu vrea sa piarda deloc timpul. Este a treia zodie din TOP ZODII MATINALE! Asa ca se trezeste dimineata cat se poate de devreme si incearca sa mearga la culcare cat mai tarziu, ca sa faca mai mult lucruri! Insa nu rezista aproape deloc noaptea.

Citeste mai departe pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top