Connect with us

Revistateo.ro

Tot ce trebuie să știi despre concealer

Machiaj

Tot ce trebuie să știi despre concealer

Concealerul te ajută să ascunzi imperfecțiunile tenului și îl luminează. Este important să alegi textura și nuanța potrivite tipului tău de piele, pentru a putea acoperi cât mai bine toate imperfecțiunile care te deranjează. Spre exemplu, dacă vrei să acoperi o piele iritată și roșie, aplică mai întâi o cremă intens hidratantă și apoi un concealer cu o textură cremoasă. Tamponează ușor zona afectată și evită utilizarea pensulei. Totodată, alege produse fără parfum, pentru a nu spori iritația pielii.

Înainte de a aplica concealerul este foarte important ca pielea să fie curată și bine hidratată. Acest lucru este cu atât mai important atunci când vrei să a coperi tăieturi sau mici zgârieturi. Niciodată acestea nu trebuie să aibă contact dorect cu produsele de make-up, pentru că ele usucă pielea și conțin substanțe care pot agrava starea rănii.

Pentru a acoperi coșurile, roșeața, petele sau cearcănele, trebuie să aplici concealerul înainte de a aplica fondul de ten. Acesta este un produs mai concentrat decât fondul de ten și are o putere mare de acoperire. Aplică-l cu o pensulă specială și asigură-te că acoperi toate zonele care necesită remedieri ușoare.

Chiar dacă vrei să ieși din casă fără machiaj, este indicat să aplici un strat subțire de concealer pe pleoapa superioară, pentru un aspect natural. Nu utiliza niciodată concealerul pe post de bază pentru machiaj, deoarece textura acestuia este în general uscată și fardurile nu aderă la ea. Probabilitatea de a se crea pliuri cu machiaj pe fața ta este foarte mare.

Înainte de a folosi concealer, aplică un strat subțire de primer. Acesta îl va menține întreaga zi și te va ajuta să acoperi imperfecțiunile mai bine. La final, utilizează un spray pentru fixare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top