Connect with us

Revistateo.ro

Tot ce trebuie să știi despre toner

Cosmetica

Tot ce trebuie să știi despre toner

O bună rutină de îngrijire a tenului nu trebuie să fie complicată și nu trebuie să includă o mulțime de produse. Este suficient să ai la dispoziție câteva de bază, care să te ajute să arăți grozav în orice situație. Cu o ofertă atât de variată, devine tot mai greu să distingi produsele de care ai nevoie cu adevărat de cele pe care doar ți le dorești, sau crezi că te-ar ajuta. Astăzi poți afla mai multe despre toner!

Tonerul este o armă secretă de care multe femei uită că au nevoie. Pielea are în compoziția ei apă și atunci când aceasta este deshidratată, porii se dilată, iar ridurile și liniile fine sunt mult mai proeminente. Piele arată fără viață și are nevoie de produse pe bază de apă care să restabilească echilibrul. Pe lângă crema hidratantă, tonerul este unul dintre acestea.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ SCAPI DE TENUL PALID ÎN ACEASTĂ IARNĂ

În mod normal, tonerul este utilizat pentru a îndepărta urmele de murdărie și machiaj care rămân în urma demachierii. De asemenea, echilibrează PH-ul pielii și redă strălucirea și vitalitatea. Totodată, tonerul poate oferi oe xfoliere ușoară și ajută pielea să absoarbă mai bine produsele de hidratare.

Este important să cunoști ingredientele. Un toner fără alcool este cel mai indicat pentru sănătatea pielii. Orientează-te spre produse care conțin acid glycolic, deoarece acesta îndepărtează cu succes excesul de uleiuri din piele și previne apariția coșurilor.

Asigură-te că folosești tonerul în fiecare zi. În funcție de sensibilitatea pielii tale, tonerul ar trebui folosit cel puțin o dată pe zi, după demachiere și înainte de hidratare. De asemenea, îți poți stropi fața cu toner ori de câte ori simți nevoia să te reîmprospătezi. De obicei acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și nu dăunează niciunui tip de ten.

În anotimpul rece, pielea poate deveni mai iritată, așa că te poți orienta spre formule care rețin umezeala în piele și o catifelează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top