Connect with us

Revistateo.ro

Tot ce trebuie să știi înainte să te tunzi

Par & Coafuri

Tot ce trebuie să știi înainte să te tunzi

Analizează-ți forma feței. Acest lucru te va ajuta să te orientezi spre o tunsoare care să te avantajeze. Deși de multe ori lăsăm asta în seamna specialiștilor de la coafor, este bine să ne gândim dinainte care este tunsoarea pe care ne-o dorim și care ne avantajează din toate punctele de vedere.

Analizează textura părului tău. Texura este extrem de importantă. Deși visezi la o anumită tunsoare, există probabilitatea să nu fie cea mai potrivită, tocmai din cauză că textura părului nu îți permite. Spre exemplu, dacă ai părul ondulat și firul gros, nu poți să îi duci stilistului o poză cu Blake Lively și să te aștepți că vei ieși din salon cu un look ca al ei. Orientează-te spre tunsori care se potrivesc cu firul tău de păr și se așează bine, altfel noul tău look îți va da multe bătăi de cap.

Fii realistă. Dacă te numeri printre femeile care se insipiră din diverse poze ale celebrităților, trebuie să iei în considerare că părul acestora este deseori plin de extensii și îmbibat în numeroase produse de styling care nouă nu ne sunt foarte accesibile. Așadar fii realistă. Vorbește cu stilistul tău și spune-i mai multe despre ceea ce îți dorești. Împreună veți ajunge la un punct comun și veți găsi o tunsoare care te pune în valoare.

Stilul tău de viață trebuie luat în considerare. Dacă te numeri printre persoanele care nu prea au timp să stea în fața oglinzii, alege o tunsoare care nu va necesita prea multă atenție și va arăta bine și atunci când te speli, te usuci și fugi repede la o întâlnire.

Asigură-te că ești pregătită pentru o schimbare. Nu vrei să te tunzi și apoi să îți plângi în pumni că ai pierdut o mare parte din părul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top