Connect with us

Revistateo.ro

Mistic

Tot mai aproape de confirmarea vieții extraterestre. Ultima descoperire făcută de oamenii de știință

Una din întrebările la care oamenii de știință speră să ofere un răspuns însoțit de probe de necontestat este dacă există sau nu viața în afara Pământului.

Ultimele cercetări în domeniu arată că suntem tot mai aproape de aflarea adevărului, de confirmarea spre bucuria multora a vieții extraterestre.

Pentru prima oară în istorie, oamenii de știință au descoperit fragmente de materie organică în două roci spațiale care conțineau apă în stare lichidă când au ajuns pe Terra, în anul 1998.

Rocile s-au prăbușit pe Pământ după ce au plutit în centura de asteroizi din Sistemul nostru Solar, informează agenția Xinhua din China, dar și cei de la Press Association.

Aceștia au descoperit mici fragmente de sare de culoare albastră și purpurie din cei doi meteoriți, botezați cu numele Monahans și Zag.

E vorba despre compuși organici complecși precum hidrocarburi și aminoacizi, potrivit unui studiu care a apărut în publicația Science Advances.

„Este cu adevărat pentru prima dată când am găsit materie organică din abundenţă, asociată cu apă în stare lichidă, care sunt cruciale pentru originea vieţii şi originea compuşilor organici complecşi din spaţiu”, a declarat coordonatorul studiului, Queenie Chan, profesor de ştiinţe planetare la Open University din Marea Britanie.

CITESTE SI: Cum influențează viaţa viteza de rotaţie a Pământului – Ce se întâmplă cu zodiile din 2018

Rotația Pământului încetinește. Care sunt consecințele

Ce se întâmplă cu scoarța planetei noastre. E de vină încălzirea globală?

Cea mai mare amenintare la adresa omenirii nu o reprezinta TERORISMUL si nici INCALZIREA GLOBALA!

„Este cu adevărat posibil ca originea vieţii să se afle în altă parte”, a adăugat cercetătoarea Queenie Chan.

Conspirația Nibiru, reactivată în mediul online de o confirmare făcută de NASA

Lumea a fost dintotdeauna curioasă. Oamenilor le plac poveștile fanteziste și nu e nimic rău în asta câtă vreme nu cred chiar tot și nu îi panichează pe ceilalți.

Mediul online a ”înnebunit” din nou după ce astronomii de la NASA au făcut un anunț interesant. Oamenii de știință au descoperit o planetă imensă, cam cât jumătate din Soarele sistemului nostru solar.

Planeta a fost denumită NGTS-1b și se află la 600 de ani lumină față de Pământ, scriu cei de la Daily Mail.

Cercetătorii au calculat dimensiunile planetei folosind calcule specifice geometriei spațiale și au constatat că un astfel de corp ceresc nu ar trebui să existe.

De la această știre la reactivarea conspirației Nibiru, pe care ar trăi extratereștri reptilieni, a fost doar un click distanță.

Pentru cei care nu cunosc teoria, o reamintim pe scurt. Trebuie spus că persoana care a popularizat această teorie potrivit căreia reptilienii se vor întoarce pe Pământ după o coliziune a planetei lor cu Terra este chiar un fost om de știință, astronom de profesie, Carl Sagan.

Acesta a profețit, folosindu-se de informațiile tehnice pe care le-a avut, apropierea planetei Nibiru de Terra.

Impactul pe care această planetă-monstru l-ar avea asupra planetei noastre doar apropiindu-se s-ar traduce, zic unii, prin cutremure, inversarea polilor magnetici, inundații de dimensiunile potopului biblic. Acum, fiecare crede ce vrea și în ce vrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top