Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Toti colegii radeau de sprancenele ei. Peste ani, un lucru uimitor i s-a intamplat

Cand era adolescenta, toti colegii radeau de sprancenele groase cu care s-a nasct, insa peste ani, tanara a reusit sa faca un lucru uimitor.

La fel ca si supermodelul Cara Delevigne, care a devenit intre timp imaginea casei Chanel, Natalia Castellar a fost umilita ani intregi din cauza sprancenelor sale groase si neconforme cu tendinta.

In varsta de 17 ani, Natalia Castellar se bucura de un succes uimitor datorita sprancenelor sale naturale.

Aceasta a obtinut un contract cu mai multe case de moda silucreaza la aceeasi agentie la care mai lucreaza si Suki Waterhouse, Arizona Muse si Abbey Lee Kershaw.

Daca acum se bucura de mult succes, in trecut, colegii sai de la scoala faceau glume pe seama ei, pana cand au adus-o la punctul de a le rade.

Din fericire, mama sa a oprit-o la timp si i-a dat o lectie importanta.

Natalia a devenit model

„Cand eram mai mica, toata lumea ma arata cu degetu. Faceu glume teribile pe seama mea pe cat de groase si de lungi erau, asa ca voiam sa le rad. Intr-o zi eram pe punctul de a face acest lucru, atunci cand mama m-a intrerupt”, a dezvaluit Natalia intr-un interviu.

„Atunci cand au inceput sa fie la moda sprancenele groase, am inceput sa fiu mult mai increzatoare in mine. Acum, nu imi mai pasa daca raman in trend sau nu, imi iubesc sprancenele. Acum este marca measi as fi vrut sa le pot folosi mai devreme”,a mai spus tanara.

Citeste si: Povesti inedite spuse de stilisti. Cum au reusit clientii sa ii faca sa regrete ca au ales aceasta meserie
Natalia ar trebui sa se considere foarte norocoasa cu sprancenele sale groase. Unele persoane sunt disperate sa le aiba lungi si, de cele mai multe ori, arata dezastruos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top