Connect with us

Revistateo.ro

Totul despre descendenții reginei pop Madonna

Stiri

Totul despre descendenții reginei pop Madonna

Madonna face parte din categoria VIP-urilor care au sfidat modelul tradițional de familie. În afară de cei doi copii biologici pe care îi are, Lourdes (18 ani) și Rocco (14), regina muzicii pop a repetat maternitatea prin intermediul adopției. Madonna are o fundație (Raising Malawi) în Malawi, acolo unde și-a întregit familia.

Pe David Banda (9) l-a adoptat împreună cu fostul ei soț, Guy Ritchie. Pe Mercy James (6) a adoptat-o singură în urma divorțului de Ritchi, după o polemică serioasă cu guvernul din Malawi. Pentru că Madonna nu e oricine pe planeta asta, ne-am gândit să îți prezentăm de data aceasta nu succesul ei profesional ci moștenirea pe care ne-o lasă: cine sunt, așadar, descendenții Madonnei?

DAVID BANDA, DANSATOR DE MIC
Totul despre descendentii reginei pop Madonna1
Madonna l-a adoptat împreună cu Guy Ritchie pe băiatul din imagine, în anul 2006. Micuțul avea doar 13 luni și locuia în orfelinatul Casa Speranței Mchinji, după ce mama lui a murit și tatăl a decis să-l abandoneze. În mai multe ocazii, Madonna a împărtășit fanilor și prietenilor ei pe rețelele de socializare, talentul de dansator al urmașului David.

CITEȘTE ȘI: SCARLETT JOHANSSON, NUNTĂ ÎN SECRET

MERCY JAMES, MICUȚA ”CLANULUI” MADONNA
Totul despre descendentii reginei pop Madonna2
Madonna s-a întors după divorț, în 2009, în țara de origine a primul copil adoptat, Malawi, pentru a repeta adopția. De data aceasta a luat-o sub tutela ei pe Mercy James. Mercy avea 14 luni când a fost adoptată, iar adopția ei a fost un adevărat scandal, guvernul din Malawi îngreunând posibilitatea Madonnei de a finaliza adopția. După o luptă continuă cu guvernul, Madonna a reușit în cele din urmă să obțină drepturile asupra fetiței.

LOURDES MARIA, FATA CEA MARE
Totul despre descendentii reginei pop Madonna3
Lourdes Maria este fiica Madonnei cu fostul ei antrenor personal, Carlos Leon. Tânăra vedetă s-a remarcat prin comportamentul de adolescentă rebelă, ridicându-se de multe ori împotriva mamei sale. Aceasta, ca orice adolescent rebel, a făcut o serie de lucruri pentru a atrage atenția: și-a ras partea laterală a capului, s-a apuca de fumat și inclusiv a furat hainele cu care Madonna urca pe scenă, pentru a le purta. Acum Lourdes este majoră și se află în primul an la Universitatea din Michigan, același loc unde a studiat și mama ei.

ROCCO, LA FEL DE REBEL CA SORA MAI MARE
Totul despre descendentii reginei pop Madonna4
Și Rocco are talente ascunse, mai exact, îi place dansul. Mama lui l-a scos chiar pe scenă într-un concert din 2012 ca pe un dansator în plus. Tânărul are o fire rebelă și a protagonizat deja primele polemici pe rețelele de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top